• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ συμμετοχών στην 10η World Ducati Week!
Ανάμεσά τους και αρκετοί Έλληνες!
Νέα Αγοράς 24/07/2018 - 11:51

Ένας απίστευτος αριθμός ανθρώπων και πολλές μοτοσυκλέτες έκαναν ακόμη μεγαλύτερη αυτή τη μοναδική γιορτή. 

Αναμεσά τους και αρκετά από τα μέλη του DOC Hellas που τιμήθηκε για το πάθος και τον ενθουσιασμό του και μπήκε πρώτο στην WDW2018!

Στις 3 ημέρες της 10ης WDW πέρασαν 91,596 επισκέπτες κάνοντας νέο ρεκόρ με πάνω από 10,000 περισσότερους Ducatisti από το προηγούμενο ρεκόρ.

Οι αγώνες, τα σόου, η μουσική, τα συναισθήματα και δεκάδες χιλιάδες μοτοσυκλετών γέμισαν το Σαββατοκύριακο της Ducati στην πίστα "Marco Simoncelli" στο Misano.

O Αγώνας των Πρωταθλητών που ενθουσίασε τους θεατές το Σάββατο, συνεχίζει με τη δημοπρασία, στο eBay, των 13 μοτοσυκλετών Panigale V4 S που αγωνίστηκαν από τους αναβάτες της Ducati

Η 10η World Ducati Week, η διεθνής συνάντηση που φέρνει την κοινότητα της Ducati κοντά κάθε δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε με μια συμμετοχή ρεκόρ. Η WDW2018 έφερε κοντά και ενθουσίασε δεκάδες χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλο τον κόσμο, που συναντήθηκαν στην πίστα "Marco Simoncelli" στο Misano από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου για να γιορτάσουν και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την Ducati.

Σε τρεις ημέρες πέρασαν 91,596 συμμετέχοντες από την πίστα του Misano, υπερβαίνοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 81,000 παρευρισκομένων του 2016 κατά 13%. 
Οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν στην Αδριατική Ριβιέρα από πέντε ηπείρους, αντιπροσωπεύοντας 73 χώρες.  
Ενώ το 60% των αναβατών ήταν Ιταλοί, το υπόλοιπο 40% είναι που αποτελεί ένδειξη της δύναμης και της ελκυστικότητας της μάρκας Ducati σε όλο τον κόσμο.  
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε τους Ken Lu και Lv Fei: οι δύο αναβάτες από τηνΚίνα οδήγησαν την Multistrada 1200 Enduro από το Xinjiang (Κίνα) στη Μπολόνια σε μόλις επτά ημέρες.  Το ταξίδι ανάμεσα στις ηπείρους ήταν μια εκπληκτική διαδρομή 7,575 χλμ. μέσα από 10 χώρες για να φτάσουν στο Misano. 

Οι πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις κάνουν την WDW2018 ένα μοναδικό γεγονός. 
Συναντήσεις αυτόγραφα με τους οδηγούς της Ducati, μαθήματα οδήγησης και test rides με νέες μοτοσυκλέτες, βόλτες στην πίστα, με οδηγό, μέσα σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, Lamborghini, Audi και Seat, τεχνικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Ducati, παραστάσεις από stuntmen και γύρους στην πίστα.  
Πολλές θεματικές περιοχές, με διαφορετικές δραστηριότητες και στυλ, όπως η "Land of Joy" στην περιοχή Ducati Scrambler world, το Monster Village (που γιορτάζει τη 25η επέτειο της διάσημης μοτοσυκλέτας), μια περιοχή αφιερωμένηστην Panigale και την Multistrada Experience με την Multistrada 1260 Pikes Peak του νικητή του αγώνα Pikes Peak 2018 Carlin Dunne. 
Η αποκλειστική, μόνο για τους συμμετέχοντες στο WDW2018, "αίθουσα προεπισκόπησης" είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλες ουρές, δίνοντας στους επισκέπτες την μοναδική δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις νέες μοτοσυκλέτες της Ducati για το 2019. 
Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακός, περιλαμβάνοντας συνολικά περίπου 90.000 τετραγωνικά μέτρα στην πίστα "Marco Simoncelli" στο Misano, 75,000 από αυτά στο paddock και πάνω από 15,000 αφιερωμένα στην περιοχή off-road , Ducati Scrambler, Flat Race & School και στο DRE Safety . 

Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της 10ης WDW πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιουλίου, όταν ξεκίνησε οΑγώνας των Πρωταθλητών "Race of Champions", μετά από μια εκπληκτική διέλευση του Ακροβατικού Σμήνους Frecce Tricolori πάνω από την πίστα . 
Στον αγώνα συμμετείχαν 12 αναβάτες πρωταθλητές με Ducati στο MotoGP και SBK οδηγώντας 12 Panigale V4 S, ειδικά προετοιμασμένες και βαμμένες στα χρώματα του κάθε αναβάτη. 
Ένα μοναδικό θέαμα που μόνο η Ducati θα μπορούσε να προσφέρει. 
Ένας αληθινός αγώνας που κέρδισε ο Michele Pirro, ακολουθούμενος από τους Rabat, Forés, Miller, Melandri, Rinaldi, Dovizioso, Siméon, Petrucci, Lorenzo, Abraham και Bayliss που ολοκλήρωσαν την εξαιρετική σύνθεση του "Race of Champions". 

Η Ducati αποφάσισε επίσης να προσφέρει, στους φίλους της σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να αγοράσουν τις 13 αυτές τις μοτοσυκλέτες Panigale V4 S του "Race OfChampions" (μαζί με αυτή του Chaz Davies, που αντικαταστάθηκε λόγω ατυχήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, από τον Xavier Siméon) μέσω δημόσιας δημοπρασίας στο eBay. 
Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους φίλους της μάρκας ξεκινώντας από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας απίστευτος αριθμός προσφορών έχει ήδη γίνει, πολύ πριν από την λήξη των προφορών το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 6 μ.μ. 

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Ducati συμμετείχαν ενεργά στο σχεδιασμό της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της WDW, η οποία φέτος περιλάμβανε περισσότερα από 250 άτομα από την εταιρεία (διευθυντές, μηχανικούς, τεχνικούς και υπαλλήλους) στο πλαίσιο του οργανωτικού προσωπικού. 

Οι αριθμοί της WDW2018: 
• 10,250 γύροι στην πίστα που ολοκληρώθηκαν από τα αυτοκίνητακαι τις μοτοσυκλέτες κατά τη διάρκεια της WDW2018.
• 43,000 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους της (900 GB φωτογραφιών). 
• 72 ώρες βίντεο που τραβήχτηκαν από το προσωπικό κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της εκδήλωσης.
• 73 χώρες καταγωγής των 91,596 συμμετεχόντων στην WDW2018.
• 147 λέσχες και σύνδεσμοι DOCs (Ducati Owners Clubs) παρόντες στην WDW2018, από 33 χώρες.
• 5,249 διαφορετικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών.
• 30 λεπτά, ο χρόνος που χρειάστηκε για την παρέλαση των μοτοσυκλετών Ducati κατά την έξοδό τους από την πίστα Marco Simoncelli του Misano κατά την αναχώρηση για το Ρίμινι.
• 18 ώρες DRE Safety, 24 ώρες DRE Enduro (με Multistrada 1200 Enduro).
• 40 μοτοσυκλέτες διαθέσιμεςγια test ride, για συνολικά 1,200 test ride.
• 500 δοκιμές στον προσομοιωτή πτήσης της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, 
• 6,000 πορτρέτα των 15 Monsteristi που οι φτιαγμένες Monster τους επιλέχθηκαν για τους τελικούς του μοτοσυκλετιστικού πρωταθλήματος "Garage Contest", 
• 8 Audi R8, 3 Seat Cupra TCR και 4 Lamborghini Huracán Performante διαθέσιμα στο κοινό για βόλτες στην πίστα με οδηγό, 
• 2 Desmosedici GP "MotoX2" twin-seaters για βόλτα στην πίστα με τον Randy Mamola και Franco Battaini, 
• 1 γάμος Ducati και 2 προτάσεις γάμου, 
• 388 σημαίες Ducati και Ducati Scrambler, 
• 83 μπάντες με ζωντανή μουσική.

Επόμενο άρθρο »

Νέα κράνη της Hebo Enduro & MX 2019.

« Προηγούμενο άρθρο

Μοναδική προσφορά SYM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα