• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To βιβλίο MotoGP Technology
Από τον Neil Spalding για “ειδικούς”
Νέα Αγοράς 06/08/2018 - 18:12

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Neil Spalding έχει ήδη εκδόσει δύο βιβλία με τον τίτλοMotoGP Technology, με την άδεια και την επισημοποίηση της Dorna. Η τρίτη έκδοση – στα Αγγλικά – κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας που ανατπύσσσεται μέσα στο MotoGP. 

To βιβλίο χωρίζεται σε τρία μέρη:

 

Οι Μοτοσυκλέτες: που περιλαμβάνει την ιστορία όλων των μοτοσυκλετών που έχουν πάρει βαθμούς τα τελευταία δέκα χρόνια.

 

Οι Βασικές Αρχές: που περιλαμβάνει τις κύριες αρχές των αγωνιστικών μοτοσυκλετών και τον τρόπο που οι σχεδιαστές χρειάζεται να κάνουν τους απαραίτητους συμβιβασμούς στο σχεδιασμό των μοτοσυκλετών

 

Οι Τεχνολογίες: που περιλαμβάνει όλες τις κύριες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο MotoGP. Από τους Cross-plane στροφάλους, μέχρι την ακαμψία των πλαισίων και την αεροδυναμική. 

 

Το βιβλίο στις 304 σελίδες του περιλαμβάνει πάνω από 650 φωτογραφίες και σχέδια, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν στο προσωπικό αρχείο του συγγραφέα. 

Στοχεύει σε μοτοσυκλετιστές που θέλουν να καταλάβουν το πως δουλεύουν οι μοτοσυκλέτες και ειδικά σε αυτούς που θέλουν να μάθουν το πως οι μοτοσυκλέτες του MotoGP κάνουν αυτά που κάνουν. Δεν υπάρχουν μαθηματικοί τύποι στο βιβλίο και επιστημονική προσέγγιση, αλλά οι εξηγήσεις για αυτούς που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία.

Το βιβλίο διατίθεται παγκοσμίως μέσα από τη σελίδα: www.MotoGPTechnology.com

Επόμενο άρθρο »

Το νέο Kymco Xciting-S 400i ABS CBS

« Προηγούμενο άρθρο

Daytona X310 & R310 By Zontes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα