• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: ΕΔ3
Έκανε τη διαφορά στο βρεγμένο ο Bezzecchi
Νέα 11/08/2018 - 11:28

Η ΚΤΜ και ο Marco Bezecchi βρέθηκαν στην πρώτη θέση με το τέλος των τρίτων ελεύθερων δοκιμών της μικρής κατηγορίας.

 

Η πίστα είχε αρκετό νερό και ειδικά το δεύτερο μισό της ήταν αρκετά δύσκολο στην οδήγηση, ενώ κατά διαστήματα είχαμε και βροχή.

 

Προς το τέλος όμως η βροχή σταμάτησε, η πρόσφυση βελτιώθηκε στο δεύτερο μισό της πίστας και οι χρόνοι άρχισαν να βελτιώνονται.

 

Έτσι, μετά από αρκετό καιρό και οι οδηγοί της Moto3 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις βρόχινες ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Ο Bezzecchi ήταν ο μόνος στο 1:43 και κατάφερε να κάνει διαφορά σχεδόν μισού δευτερολέπτου από τον δεύτερο, τον Aron Canet.

 

Ο Darry Binder ήταν πολύ γρήγορος για μεγάλο διάστημα του 40λεπτου, στο τέλος όμως υποχώρησε στην τρίτη θέση.

 

Ο τέταρτος χρόνος ανήκει στον Tony Arbolino που κράτησε πίσω του για 26χιλ τον Albert Arenas.

 

Ο νικητής της Τσεχίας, ο Fabio di Giannantonio, ανέβηκε στην έκτη θέση με τον John McPhee να τον πλησιάζει στα 30χιλ.

 

Θέση στη δεκάδα των πρώτων πήραν και οι Gabriel Rodrigo, Tatsuki Suzuki και Jaume Masia που χτες ήταν ο πιο γρήγορος σε στεγνή πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Αγώνες ρεκόρ στην Τσεχία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ