• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Morbidelli στα Χανιά!
Αποδέχτηκε πρόσκληση του Anemos Resort
Νέα Αγοράς 05/12/2018 - 13:12

O Franky Morbidelli είναι από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς του MotoGP και ήρθε φέτος ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, για να πάρει την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία τον Τίτλο Rookie Of The Year! H Yamaha του πρόσφερε για το 2019 εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, στην δορυφορική ομάδα Petronas-Yamaha και ήδη στις πρώτες δοκιμές ο Ιταλο-Βραζιλιάνος εντυπωσίασε.

Ο “Μόρμπιντο” όπως είναι το παρατσούκλι του, αποδέχτηκε πρόσκληση του ANEMOS Luxury Grand Resort, που του έδωσε ο Πρωταθλητής Ελλάδας Σταύρος Σταυρουλάκης και το καλοκαίρι του 2019, “μάλλον αμέσως μετά το Σάκξενρινγκ”, όπως είπε ο ίδιος, θα τον δούμε στην Γεωργιουπόλη στα Χανιά να απολαμβάνει τη θάλασσα, αλλά και την πολυτέλεια του ANEMOS! (www.anemosresort.gr)

Ο Φράνκι επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να είναι μαζί μας το καλοκαίρι στην Κρήτη, στη διάρκεια του Αγώνα που έγινε στο Ράντσο του Ρόσσι στην Ταβούλια, στον Έλληνα δημοσιογράφο Δημήτρη Διατσίδη.

Να σημειώσουμε ότι ανάλογη πρόσκληση έλαβε και ο Jorge Lorenzo, o οποίος ευχαρίστησε το θέρετρο, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει αργότερα μετά το ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς δεν μπορεί να προγραμματίσει από τώρα τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.

Μάλιστα οι δύο οδηγοί δέχτηκαν και επιστολή από τον Δήμο Αποκορώνου που τους καλωσορίζει και τους προσφέρει τις υπηρεσίες της μεταφοράς τους στην περιοχή και ό,τι άλλο θελήσουν!

Ελληνική φιλοξενία!!! 

Σταύρος Σταυρουλάκης & Jorge Lorenzo
Σταύρος Σταυρουλάκης & Jorge Lorenzo
Franco Morbidelli & Δημήτρης Διατσίδης
Franco Morbidelli & Δημήτρης Διατσίδης

Επόμενο άρθρο »

To E-Shop της Peristeras-tyres

« Προηγούμενο άρθρο

Η Μοτοδυναμική αποκτά το 80,5% της ΛΑΪΟΝ ΡΕΝΤΑΛ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα