• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tepaldi: Ο Rossi είναι σαν οδοστρωτήρας!
Δεν μένει (σχεδόν) ποτέ από ενέργεια!
Νέα 13/12/2018 - 11:00

O Alberto Tepaldi - γνωστός ως Albi - είναι το δεξί χέρι του Valentino Rossi που διαχειρίζεται πολλές από τις δραστηριότητες του Vale, όπως το Ράντσο ή την Ακαδημία.

 

Ο Albi μίλησε στο «αδελφό» gpone.com πριν από μερικές ημέρες. Από τις πρώτες ερωτήσεις που του απεύθυναν δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τις επιτυχίες της SKY VR46.

 

Η ομάδα του Valentino Rossi στην Moto2, με αναβάτες από την Ακαδημία, κατάφερε να πάρει τον Τίτλο με τον Bagnaia και ευελπιστεί ότι το ίδιο θα κάνει του χρόνου με τον Luca Marini.

 

«Ήταν απίστευτα ικανοποιητικό! Τα αποτελέσματα του Pecco αποδεικνύουν τη σκληρή δουλειά μας. Πολύ περισσότερο επειδή όταν ξεκινήσαμε, ο στόχος μας δεν ήταν η απόδοση ή ο Τίτλος, αλλά το να εξελίσσουμε ταλέντα».

 

«Ο Luca από την άλλη έκανε φανταστικό Πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Έκλεισε τη χρονιά και με μια πρώτη θέση στα τεστ, με καινούργια μοτοσυκλέτα, πράγμα σημαντικό».

 

«Δεν με ανησυχεί που ίσως να νοιώθει την πίεση. Κάτι τέτοιο είναι ενθαρρυντικό. Έχει μια καλή βάση πάνω στην οποία μπορεί να δουλέψει».

 

Για τη μεγάλη κατηγορία και τον Valentino Rossi, ο οποίος θα έχει αντιπάλους στις πίστες τους μαθητές του: Morbido και Pecco, ο Albi είπε:

 

«Αυτό θα τον κάνει περισσότερο “διψασμένο” για επιτυχίες. Τους έχει δώσει τόσα πολλά και τώρα σκέφτομαι ότι θα είναι αντίπαλός τους».

 

«Ο Pecco και ο Franco είναι οι μαθητές που θέλουν να ξεπεράσουν το δάσκαλο και αυτό είναι κατανοητό. Πιστεύω ότι αυτό στέλνει ένα υγιές μήνυμα ανταγωνισμού».

 

Τι μπορεί να γίνει το 2019 ώστε να μπει ένα στοπ στην πορεία των Τίτλων του Marc Marquez στη μεγάλη κατηγορία;

 

«Κανείς δεν αρνείται τις ικανότητες του Marquez. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του προσθέσουμε πίεση και να τον αναγκάσουμε να δώσει το κάτι παραπάνω και να μην είναι συγκεντρωμένος στο Πρωτάθλημα, όπως φέτος».

 

Ο Tepaldi είναι πάντα στο πλευρό του Valentino Rossi κι όταν τον ρώτησαν ποια ήταν η χειρότερη στιγμή στη φετινή αγωνιστική σεζόν, απάντησε:

 

«Στην Aragon όπου τον είδα και αρκετά κουρασμένο και αυτό μου έκανε εντύπωση μιας και το μεγαλύτερό του προσόν είναι ότι μοιάζει με οδοστρωτήρα που ποτέ δεν μένει από ενέργεια».

 

Τέλος, τον ρώτησαν τι είδους Nicolo Bulega θα δούμε το 2019 στη μεσαία κατηγορία:

 

«Δεν ανησυχούμε γι’ αυτό. Ξέρουμε τις δυνατότητές του και τους λόγους για τους οποίους δεν πήρε αποτελέσματα στην Moto3».

 

«Επιπρόσθετα ξέρουμε καλά τι μπορούμε να του προσφέρουμε. Είναι μέλος μιας ομάδας που έχει καταπληκτικές ανθρώπινες αξίες και εξαιρετικές ικανότητες».

Επόμενο άρθρο »

12 Τίτλοι στην Cervera!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Δεν θα αντιγράψω τον Pol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα