• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις για δίπλα στον Dovi
Για τη θέση που ανοίγει το 2020
Νέα 15/01/2019 - 10:38

Η Ducati, όπως τονίζει ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Paolo Ciabatti, έχει τρεις καλούς υποψηφίους για τη θέση στην εργοστασιακή της ομάδα το 2020.

 

Όπως είναι γνωστό, ο Danilo Petrucci έχει υπογράψει με την ομάδα για το 2019, αλλά το συμβόλαιό του είναι μόνο για φέτος.

 

Για να κρατήσει τη θέση του στο εργοστάσιο, ο Petrux θα πρέπει να κερδίσει μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου τόσο τον Jack Miller (φωτό), όσο και τον Pecco Bagnaia.

 

«Τα αποτελέσματα των Petrucci, Jack και Pecco θα μας κάνουν ν’ αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο αναβάτης στην ομάδα το 2020», σχολιάζει ο Ciabatti.

 

«Επομένως έχουμε τρεις καλούς υποψηφίους για τη θέση του 2020».

 

Ο Pecco Bagnaia εντυπωσίασε στα δυο επίσημα τεστ της περασμένης χρονιάς, στις πίστες της Valencia και της Jerez.

 

Θυμίζουμε ότι ο Pecco είχε υπογράψει με την Ducati πριν την έναρξη της περσινής σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto2.

 

«Ο Pecco έκανε καταπληκτική σεζόν στην Moto2. Τον υπογράψαμε τον Ιανουάριο και ήταν ένα στοίχημα για εμάς. Τον πήραμε σκεπτόμενοι το μέλλον και τώρα ξέρουμε ότι κάναμε καλά».

 

«Φέτος θα έχει μια GP18 στη διάθεσή του και όπως φάνηκε είναι μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Περιμένουμε όμως ότι η GP19 θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική».

 

«Το ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία πάντα είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι θα μάθει γρήγορα έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Jack».

 

Τέλος, για τον Danilo Petrucci, είπε:

 

«Θα έχει περισσότερη πίεση και ο στόχος του θα είναι να πάρει την πρώτη του νίκη και να είναι σταθερά στην πεντάδα».

 

«Ο στόχος του δεν είναι να κερδίζει τον Dovizioso, αν και αν το καταφέρει θα είναι τέλειο. Αυτό που θέλουμε είναι ν’ αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όχι να κερδίζει τον Dovi».

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Taka: Δύσκολα τα πράγματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα