• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει (μάλλον) το GP στο Τέξας ο Manzi
Δύο μεγάλα ονόματα “παλεύουν” για τη θέση του
Νέα 05/04/2019 - 12:07

O Stefano Manzi δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον Αγώνα της Αργεντινής καθώς είχε μια πτώση. Οι πρώτες εξετάσεις δεν ήταν τόσο καλές για τον νεαρό Ιταλό.

Για την ακρίβεια, έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο δεξί του καρπό. Ο οδηγός της MV Agusta σύντομα θα επιβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις και δεν αποκλείεται να μπει στο χειρουργείο.

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα καταφέρει να συμμετάσχει στον Aγώνα της Αμερικής, η ομάδα του ήδη ποιοι θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Ο πρώτος είναι ο συμπατριώτης του, ο Mattia Pasini, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή χρονιά στην Moto2 έχοντας μάλιστα πολύ καλά αποτελέσματα.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Scott Redding. Ο Άγγλος οδηγός αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Ενώ η φετινή σεζόν τον βρίσκει να αγωνίζεται στο Αγγλικό Πρωτάθλημα Superbike.

Και οι δύο αναβάτες θεωρούνται καλές επιλογές, καθώς έχουν στο ιστορικό τους πολύ καλά αποτελέσματα στην μεσαία κατηγορία, την Moto2.

Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε σίγουρα την κατάσταση του Stefano Manzi και εαν θα αγωνιστεί στην Αμερική. Ειδάλλως θα μάθουμε τον αντικαταστάτη του.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Greek Social Media!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα