• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aισιόδοξος ο Stoner ενόψει Misano
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος δηλώνει ο Casey Stoner.
Νέα 27/08/2008 - 00:00
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος δηλώνει ο Casey Stoner.

Ο Αυστραλός βρίσκεται 50 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi και στους έξι αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Οι δοκιμές στο Brno γέμισαν με ικανοποίηση και αισιοδοξία τους ανθρώπους της Ducati και ιδιαίτερα τον Stoner που βρήκε ένα νέο set-up το οποίο βελτιώνει την απόδοση της Desmosedici.

Στόχος του νεαρού Αυστραλού είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το Misano, μια πίστα όπου πέρσι εξασφάλισε ουσιαστικά το τίτλο του.

«Πέρσι είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο Μisano και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση με το set-up και τα ελαστικά, σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα και φέτος», σχολίασε ο 22χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Μετά τους τελευταίους αγώνες και τις πρόσφατες δοκιμές στο Brno καταφέραμε να βελτιώσουμε το set-up ακόμα περισσότερο οπότε ελπίζουμε να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας. Είναι μια αρκετά σφιχτή πίστα και το οδόστρωμα είναι αρκετά ανώμαλο αλλά έχει κάποια πολύ διασκεδαστικά κομμάτια. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Η διαφορά στο Πρωτάθλημα είναι μεγάλη αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

MISANO ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ρεκόρ Capirossi και μονομάρκα ελαστικών;

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεχωριστός ο αγώνας του Misano για τον Rossi

Χορηγοί