• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Oliveira μένει στην ΚΤΜ
Ανανεώθηκε μέχρι το 2020 το συμβόλαιό του
Νέα 01/05/2019 - 10:59

Στο συμβόλαιο του Miguel Oliveira υπήρχε σχετική ρήτρα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο από την πλευρά της ομάδας.

 

Η ΚΤΜ δεν περίμενε παρά μόνο τρεις Αγώνες μέσα στο 2019, για να κάνει χρήση του δικαιώματός της και να «κλείσει» τον Πορτογάλο και για το 2020.

 

Αν και η «φουρνιά» των rookies στη μεγάλη κατηγορία είναι εξαιρετική φέτος, εν τούτοις κανείς δεν περίμενε από τον Oliveira να ξεχωρίσει.

 

Όχι γιατί του λείπει το ταλέντο, αλλά επειδή η RC16 της KTM δεν είναι και η πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα του Πρωταθλήματος. Κάθε άλλο.

 

Ωστόσο ο Miguel εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, παίρνοντας βαθμούς στους 2 από τους 3 πρώτους Αγώνες, ενώ είναι 16ος στη βαθμολογία, μπροστά από τον Zarco!

 

Πρόσφατα ο Pit Beirer παραδέχτηκε ότι η ΚΤΜ έκανε χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιο του Oliveira και θα τον κρατήσει στις τάξεις της τουλάχιστον μέχρι το 2020.

 

Να θυμίσουμε ότι οι εργοστασιακοί οδηγοί της ΚΤΜ, ο Zarco και ο Pol Espargaro, έχουν διετή συμβόλαια που λήγουν το 2020.

 

Αντίθετα στην Red Bull KTM Tech3 οι οδηγοί της, ο Oliveira και ο Hafizh Syahrin, είχαν υπογράψει συμβόλαια διάρκειας ενός έτους.

 

Μετά τα νέα της ανανέωσης του Oliveira, μένει να φανεί τι θα γίνει στην περίπτωση του Syahrin, το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος.

 

Ο οδηγός από την Μαλαισία έχει απογοητευτική παρουσία μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα και είναι χωρίς βαθμό μετά τα GP σε Qatar, Αργεντινή και Τέξας.

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Μίλτος Κατρίνης

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Τέλος στο θέμα με την αλυσίδα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα