• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Αδιαφορεί για τους άλλους!
Εγώ κι ο Danilo αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τους Αγώνες
Νέα 21/05/2019 - 13:03

Η KTM του Pol Espargaro έλαμψε στον Αγώνα του Le Mans την περασμένη Κυριακή.

 

Την ίδια ώρα που ο Zarco δεν τα κατάφερε καλά μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Polycio έπαιρνε το καλύτερο αποτέλεσμα της ΚΤΜ σε στεγνό Aγώνα.

 

Tο ακόμα πιο αξιόλογο, είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός ήταν μόλις 4’’ από το βάθρο, τερματίζοντας τελικά 6ος, πίσω από τον Valentino Rossi.

 

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ήμουν στο όριο σήμερα, ειδικά στις πρώτες στροφές αλλά και για το υπόλοιπο του Αγώνα».

 

«Αλλά ήθελα να δοκιμάσω, μιας και είχα καλή αίσθηση κάτι το οποίο είχα καταλάβει από την Παρασκευή».

 

«Το ότι πάλεψα με τους καλύτερους από την αρχή, σημαίνει ότι έχουμε κάνει πρόοδο και εξαιτίας αυτού μπορώ να πω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο. Και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία ενόψει του Mugello».

 

«Δεν ξέρω τι να περιμένω εκεί, αλλά ξέρω αυτό που καταφέραμε σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι».

 

«Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές και ανυπομονώ για τον Αγώνα στην Ιταλία ακόμα και αν ήμουν στο όριο σήμερα».

 

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορώ να οδηγώ έτσι τη μοτοσυκλέτα αλλά πάνω από όλα επειδή κατάφερα να διατηρηθώ σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο».

 

Πάντως, δεν ήταν όλα θετικά για τον Pol Espargaro στον Αγώνα, μιας και ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος από τις μάχες του με τον Danilo Petrucci.

 

«Πρέπει να πω ότι ο Danilo έχει το δικό του τρόπο να κάνει προσπεράσεις, με δεδομένο ότι δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι άλλοι… μπαίνει στις στροφές και σε πετάει έξω».

 

«Ανάμεσα στα άλλα που έκανε, ήρθε κάποια στιγμή και με χτύπησε στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας με τα φτερά του. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς πόσο σκληρές ήταν οι μάχες».

 

«Στο κάτω-κάτω όμως, αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζεται και είναι βέβαιο ότι έχουμε διαφορετικό τρόπο αντίληψης του Αγώνα, ακόμα κι αν είναι ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη».

 

Για τις μάχες του με τον Valentino Rossi και τον Franco Morbidelli, σχολίασε:

 

«Προσπάθησα να δώσω μάχες με τον Valentino, τον πέρασα, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είχα τον απαραίτητο ρυθμό για να μείνω κοντά του».

 

«Ανάμεσα στα άλλα, ο Morbidelli με χτύπησε στο ίδιο σημείο που με χτύπησε και ο Danilo. Αλλά όπως είπα, αυτά έχουν οι Αγώνες».

 

«Ο Franco ήταν δυνατός σήμερα, ενώ εγώ δυσκολευόμουν με την ταχύτητα μέσα στις στροφές. Από την άλλη εκμεταλλεύομαι τη δύναμη της μοτοσυκλέτας μου στις εξόδους».

 

«Δυστυχώς και σήμερα φάνηκε ότι δυσκολευόμαστε μέσα στις στροφές… πάντα προσπαθούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου εκεί».

 

«Όμως, όπως είπα, έχουμε βελτιωθεί στην επιτάχυνση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα δυνατά μας σημεία και να προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε στο 100%».

Επόμενο άρθρο »

DTM: Θέλανε Rossi εναντίον Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Μαθαίνουμε για τον Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα