• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BSB: 3 στα 3 για Redding στο Donington
Πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας
Νέα 27/05/2019 - 13:35

Η πίεση ήταν αρκετά μεγάλη στους ώμους του Scott Redding, λίγο πριν ξεκινήσει ο γύρος των BSB στο Donington Park, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

 

Ωστόσο, ο πρώην αναβάτης του MotoGP, κατάφερε να πάρει τη νίκη το Σάββατο και άλλες δύο την Κυριακή, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Το Σαββατοκύριακο για τον Redding ήταν γεμάτο έντονα συναισθήματα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

 

Πάντως, ήταν βέβαιος ότι στον 3ο Γύρο του Πρωταθλήματος των BSB θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, κάτι που το κατάφερε τρεις φορές και όχι μία!

 

«Δεν θα πω ψέματα: πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι μπορείς να κερδίσεις στο Donington! Δεν το βγάζω το μυαλό μου. Kάθε μέρα ξυπνούσα και το έλεγα στον εαυτό μου! Πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω».

 

«Τα συναισθήματα μου ήταν έντονα μετά τη νίκη μου στον πρώτο Αγώνα και μετά,  στο δεύτερο, ήμασταν όλοι τόσο μα τόσο κοντά».

 

«Στον τρίτο Αγώνα ακολούθησα διαφορετική στρατηγική σε σχέση με τους προηγούμενους δύο. Βγήκα μπροστά και οδήγησα για λίγο την κούρσα και μετά προσπάθησα να ελέγξω τον Αγώνα όσο καλύτερα μπορούσα».

 

«Ήταν καλό για μένα να αποδείξω τόσο στον εαυτό μου, όσο και στους άλλους, ότι έχω τη σταθερότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η πρώτη του αυτή νίκη, ή νίκες καλύτερα, ήρθαν πολύ πιο μετά από ότι υπολόγιζε.

 

«Περίμενα ότι θα πάρω νίκη και στο Silverstone, αλλά όμως η πίστα εκεί δεν ταίριαζε καθόλου στην Ducati. Όλες οι Ducati δυσκολεύονταν».

 

«Ήμουν η πιο γρήγορη Ducati, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό. Πήρα ένα τυχερό βάθρο στον πρώτο Αγώνα, που είχα πει ότι δεν μου άξιζε».

 

«Μετά πήγαμε στο Oulton, που δεν γνώριζα την πίστα και ήξερα ότι θα δυσκολευτώ, αλλά εδώ είναι μία πίστα που την ξέρω, παρά το ότι την τελευταία φορά που αγωνίστηκα εδώ ήταν πριν 10 χρόνια».

 

«Είναι όμως πιο κοντά στο στυλ των GP και ένιωθα ότι πραγματικά μπορώ να οδηγήσω σαν τον Scott Redding. Ήξερα ότι θα είμαι σταθερός σε αυτή την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc συμβουλεύει τον Alex

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Το βάθρο του Petrux

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα