• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Θα βοηθήσω τον Dovi
Στη μάχη του για τον Τίτλο!
Νέα 06/06/2019 - 14:38

Μετά την πρώτη νίκη της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, ο Danilo Petrucci δηλώνει με σαφήνεια ότι θα βοηθήσει τον ομόσταυλό του στη μάχη για τον φετινό Τίτλο.

 

Ο Petrux έκανε μία εντυπωσιακή κίνηση στον τελευταίο γύρο του Αγώνα στο Mugello, ξεπερνώντας τόσο τον Dovi όσο και τον Marc Marquez.

 

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να τερματίσει 43 χιλιοστά μπροστά από τον Ισπανό, ενώ ο ομόσταυλός του πήρε τους 16 βαθμούς της τρίτης θέσης.

 

«Από την αρχή της σεζόν είχαμε δύο διαφορετικούς στόχους», σχολιάζει ο Petrucci. «Ο δικός μου ήταν να πάρω την 1η μου νίκη και του Αντρέα να κατακτήσει τον Τίτλο».

 

«Θα κάνω τα πάντα για αυτό το στόχο».

 

Ο Petrucci ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του Αγώνα στο Mugello, για την κίνηση του στην αρχή του τελευταίου γύρου.

 

«Σκέφτηκα ότι είχα μία μεγάλη ευκαιρία. Την επόμενη φορά όμως θα σκεφτώ το Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Motogp και οι βαθμοί το αποδεικνύουν».

 

Όπως έχει παραδεχτεί ο Dovizioso, δεν του αρέσει το σκεπτικό του να δίνει εντολές η ομάδα για να τον βοηθήσει στην μάχη του για τον Τίτλο.

 

Επομένως ποια βοήθεια μπορεί να περιμένει από τον Petrux;

 

«Τίποτα το περίεργο… τα ίδια όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», απαντά ο Dovizioso.

 

«Στα ελεύθερα αναλύουμε τα ελαστικά, τις ρυθμίσεις, τα πάντα… ό,τι χρειάζεται για να καταλάβεις τι γίνεται και πως να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο την κάθε κατάσταση».

 

Επιστρέφοντας στον Petrucci, ο Ιταλός συνέχισε επαναλαμβάνοντας:

 

«Είχαμε δύο στόχους φέτος και λυπάμαι πολύ που έχασε βαθμούς στον Αγώνα, αλλά πραγματικά ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νίκη».

 

«Τώρα όμως που την πήρα, πρέπει να σκεφτούμε την ομάδα και το στόχο της για φέτος».

 

Με τη νίκη του στο Mugello, ο Danilo Petrucci αποκτά σημαντικό προβάδισμα στο να συνεχίσει να είναι αυτός  ο εργοστασιακός οδηγός της Ducati και για το 2020.

Επόμενο άρθρο »

Στο Brno για τεστ ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Pirro στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα