• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ REPLICA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!
Διαγωνισμός 27/11/2009 - 12:56

Το 2009 ήταν μια μοναδική «απόλυτα» επιτυχημένη χρονιά για την Yamaha σε όλους τους αγωνιστικούς στίβους, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα. Μετά την κατάκτηση του ΑΜΑ αλλά και του παγκόσμιου τίτλου στο Supercross με τον James Stewart, το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ΜΧ1 GP με τον Antonio Cairoli,και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (Endurance) με την ομάδα της Yamaha Αυστρίας νωρίτερα μέσα στην σεζόν, η αποκορύφωση μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς ήρθε πρόσφατα με την κατάκτηση των παγκόσμιων πρωταθλημάτων MotoGP με τον Valentino Rossi, Superbikes (WSB) με τον Ben Spies και Supersport (WSS) με τον Cal Crutchlow.

 

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις εκπληκτικές επιτυχίες μας και για να τις γιορτάσουμε μαζί με όλους τους φίλους μας και πελάτες της Yamaha, δημιουργήσαμε έναν διεθνή διαγωνισμό με μοναδικά βραβεία! Βραβεία

Κύρια Βραβεία:

- Μία YZF-R1 Valentino Rossi replica με εξατμίσεις Termignoni, αμορτισέρ Ohlins TTX, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, σπορ ζελατίνα double-bubble,carbon πίσω φτερό και προστατευτικό καπάκι συμπλέκτη.

- Μια YZF-R1 Ben Spies replica με εξατμίσεις Akrapovic, αμορτισέρ Ohlins TTX, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, σπορ ζελατίνα doublebubble, πίσω φτερό και διάφορα προστατευτικά καπάκια carbon.

- Μια YZF-R6 Cal Crutchlow replica με εξατμίσεις Akrapovic, αμορτισέρ Ohlins TTX, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, σπορ ζελατίνα double-bubble,πίσω φτερό και διάφορα προστατευτικά καπάκια carbon. 

 

 

Επιπλέον Βραβεία:

 

Επίσης θα κληρωθούν 100 t-shirts για τους έλληνες συμμετέχοντες, ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση.

 

Διαδικασία Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής καθώς και τη σχετική φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.yamaha-motor.gr

Επόμενο άρθρο »

O Valentino Rossi παρουσιάζει τους νικητές της YAMAHA για το μεγάλο διαγωνισμό.

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Χορηγοί