• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαγωνισμός EKO Racing 100
Ο τυχερός που κέρδισε την Panigale V4 βρέθηκε
Νέα Αγοράς 26/06/2019 - 14:27

Δελτίο Τύπου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΕΚΟ για την EKO Racing 100 με μεγάλο δώρο μια Ducati Panigale V4! Μετά από δύο μήνες συνεχόμενης ροής του διαγωνισμού και με περισσότερες από 50.000 συμμετοχές, η αγωνία έλαβε τέλος και ο τυχερός αναβάτης αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης, ενώ μαζί του, άλλοι 9 νικητές διεκδίκησαν ένα από τα παρακάτω δώρα: έξι Ducati Tour σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στη Νότια Πελοπόννησο και τρεις δωροεπιταγές καυσίμων ΕΚΟ Racing 100.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μοιράσουν σε flags τα ποσοστά των συμμετοχών τους στο δώρο που επιθυμήσαν, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες να το κερδίσουν. Έτσι, στην πρώτη κλήρωση που διεξήχθη στις 14 Ιουνίου προέκυψαν 19 νικητές, οι οποίοι κλήθηκαν όλοι να παρευρεθούν στη δεύτερη και τελική κλήρωση για την ανάδειξη των τελικών νικητών, καθώς και του μεγάλου νικητή της Ducati Panigale V4. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στον χώρο του Gardenistas, παρουσία δημοσιογράφων, αλλά και των εκπροσώπων της ΕΚΟ και της Ducati.

Μέχρι τη διεξαγωγή της κλήρωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, η οποία ενέτεινε ακόμη περισσότερο την προσμονή για το αποτέλεσμα. Ο street artist mister Achilles δημιούργησε live ένα εντυπωσιακό graffiti, ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση, τα φώτα έσβησαν, η αγωνία κορυφώθηκε και η μοτοσυκλέτα κατέφθασε εντυπωσιακά στη σκηνή από γνωστό επαγγελματία οδηγό της Ducati, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό μέχρι και τη στιγμή που αναδείχθηκαν οι δέκα νικητές.

Από τηνεκδήλωση, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι πρεσβευτές του διαγωνισμού ΕΚΟ Racing 100, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άρης Λουμάκης (REC), καθώς και ο Γιάννος Κατσιμπάρος από την εκπομπή μοτοσυκλέτας «moto&bike tv», ενώ κεντρικός παρουσιαστής του event ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ανέδειξε και τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον Σταύρο Ντρίτσο νικητή της Ducati Panigale V4, έξι ακόμα τυχερούς που κέρδισαν μια δωρεάν συμμετοχή στο Ducati Tour σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή στη Νότια Πελοπόννησο και τρεις ακόμη τυχερούς που κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 500€  για καυσίμα EKO Racing 100. 
 

Επόμενο άρθρο »

H GasGas ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλεκτρικού Trial

« Προηγούμενο άρθρο

Πιρούνι Öhlins Custom 43 Ανεστραμμένο Blackline Universal

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα