• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Πρέπει να βελτιωθούμε παντού!
Δύσκολη 1η ημέρα στην Γερμανία…
Νέα 05/07/2019 - 21:23

Το πρωί ήταν μόλις 15ος, λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ το απόγευμα δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

 

Η πρώτη ημέρα στην Γερμανία ήταν δύσκολη για τον Danilo Petrucci, ο οποίος εξηγεί (και όπως πάντα είναι πολύ περιγραφικός):

 

«Σήμερα ήτανε μία πιο περίπλοκη ημέρα απ’ ό,τι περιμέναμε, παρά το ότι ξέραμε ότι το Sachsenring δεν είναι ιδανική πίστα για εμάς».

 

«Όχι μόνο πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας στον ένα γύρο, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί σε ρυθμό Αγώνα».

 

«Επιπλέον πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση του πίσω ελαστικού, διότι όταν προσπαθούμε να το συντηρήσουμε δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι».

 

«Έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας για να βρούμε μία καλύτερη ισορροπία. Θεωρώ ότι οι δυνατότητές μας είναι πολύ πιο ψηλές από αυτές που δείξαμε μέχρι στιγμής».

 

Η τελευταία νίκη της Ducati στην Γερμανία ήρθε το 2008 με τον Casey Stoner, ενώ οι κόκκινοι δεν έχουν πάρει παρά μόνο δύο βάθρα την τελευταία δεκαετία εκεί.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: 66 μοίρες όχι γιατί μ’ αρέσει

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα