• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ανανέωσε και ο Miller
Θα οδηγεί την GP20 του χρόνου
Νέα 14/08/2019 - 13:57

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Jack Miller ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Pramac και θα μείνει εκεί μέχρι το 2020.

 

Ο Αυστραλός είχε ανησυχήσει κάπως το προηγούμενο διάστημα, όταν ακούστηκε ότι τη θέση του ήθελε να πάρει ο Jorge Lorenzo.

 

Ωστόσο όλα ξεκαθάρισαν μέσα σε λίγες ημέρες, με τους ανθρώπους της Pramac – και την Ducati – να δείχνουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

 

Έτσι, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά λεπτά, ο Jack Miller και η ομάδα συμφώνησαν σε όλα.

 

Ένα βασικό αίτημα του Αυστραλού ήταν να οδηγεί και τη νέα χρονιά εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, κάτι που επιβεβαιώθηκε, μιας και θα έχει την GP20 του χρόνου.

 

Ο ίδιος, χαρούμενος μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, τόνισε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε σε όλα. Στην Pramac νοιώθω άνετα και η σχέση με την Ducati είναι πάρα πολύ στενή».

 

«Θα έχω και του χρόνου την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα κι έτσι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρω θετικά αποτελέσματα».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati και την ομάδα μου για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Επόμενο άρθρο »

Αποχαιρετά την Moto2 η KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν έχει κριθεί ο Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ