• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Στην Ducati ο Redding!
Παρελθόν από την ομάδα ο Bautista
Νέα 29/08/2019 - 10:39

Ο πρώην οδηγός στο MotoGP, Scott Redding, θα είναι ο αντικαταστάτης του Alvaro Bautista στην ομάδα της Ducati στα SBK-Motul για το 2020.

 

Ο Redding, ο οποίος φέτος παλεύει για να κατακτήσει τον τίτλο στα BSB, θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Chaz Davies στην ομάδα.

 

Αυτή η εξέλιξη ήρθε ύστερα από την άρνηση του Bautista να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους κόκκινους για το 2020.

 

Ο Bautista θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιο ότι θα αποτελέσει τον νέο οδηγό της Honda από την επόμενη χρονιά.

 

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Scott Redding στην ομάδα», σχολίαζε πολύ χαρούμενος το αφεντικό της Aruba.it Ducati, Stefano Cecconi.

 

«Αν και σε νέο Πρωτάθλημα και σε άγνωστες πίστες, ο Scott έδειξε ότι είναι ταχύτατος με την Panigale V4 R και παλεύει από την πρώτη χρονιά για τον τίτλο».

 

«Τον παρακολουθούσαμε στενά και μας εξέπληξε με την ταχύτητά του. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι γρήγορος από την αρχή και με τη μοτοσυκλέτα των SBK».

 

Ο Scott Redding, ο οποίος έχει 6 νίκες στα BSB και είναι δεύτερος στη βαθμολογία, τόνισε με τη σειρά του:

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος… κι αυτό είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό, μιας και το να δουλέψω με μια ομάδα που παλεύει για έναν Παγκόσμιο Τίτλο, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα».

 

«Φυσικά τώρα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στα BSB και να προσπαθήσω να πάρω τον τίτλο, προτού επιστρέψω σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Φήμες: Zarco ο αντι-Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Silverstone GP 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα