• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δουλέψαμε με ακρίβεια!
Τόσο για φέτος, όσο και για το 2020
Νέα 02/09/2019 - 15:15

Με τον Jorge Lorenzo να πονά και να μην μένει παρά μόνο για λίγες ώρες στο Misano, σχεδόν όλο το βάρος των δοκιμών το επωμίστηκε ο Marc Marquez για την Repsol Honda.

 

Στο διάστημα των δυο ημερών που κράτησε το τεστ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε 168 γύρους, δουλεύοντας τόσο με την RC213V του ’19, όσο και με αυτή του 2020.

 

Στο τέλος, ο Marc πήρε την 10η θέση αλλά δεν έβαλε το έξτρα μαλακό πίσω ελαστικό που έφερε η Michelin, ώστε να κυνηγήσει έναν καλύτερο χρόνο στο τέλος.

 

Ο ίδιος ήταν χαρούμενος, αν και όπως συνήθως, απρόθυμος να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες απ’ όσες έπρεπε.

 

«Είχαμε πολλή δουλειά στο τεστ και συνεχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο 2020», ήταν τα πρώτα λόγια του Marquez.

 

«Κατ’ αρχάς δουλέψαμε για το ’19, έτσι ώστε να τελειώσουμε δυνατοί αυτή τη σεζόν. Μετά είδαμε κάποια πράγματα για το 2020».

 

«Ήταν ένα καλό τεστ και δουλέψαμε με ακρίβεια, εκμεταλλευόμενοι το διαθέσιμο χρόνο στην πίστα».

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και αυτές τις δυο ημέρες ήμασταν σε θέση να καταλάβουμε πολλά».

 

Στην πίστα ήταν και ο Stefan Bradl, ο δοκιμαστής της Honda, που βοήθησε με τις προγραμματισμένες εργασίες της ομάδας, όπως έκανε και ο Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Βελτιώσεις για Rossi στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

3ος στο Πανευρωπαϊκό ο Φουρθιώτης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ