• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MiniGP Cup 2019
2ος γύρος, 1 Σεπτεμβρίου, Μέγαρα
Νέα 12/09/2019 - 17:42

Δελτίο Τύπου


 

2ος γύρος, 1 Σεπτεμβρίου, Μέγαρα

Αύξηση συναγωνισμού!

 

Με έναν αγώνα γεμάτο από ευχάριστες εντάσεις και με έντονη την παρουσία θεατών συνεχίστηκε το MiniGP Cup του 2019. Στην «γρήγορη» πίστα των Μεγάρων, οι γνωστοί και μη πρωταγωνιστές του αναπτυξιακού μοτοθεσμού, συμπληρώθηκαν ξανά από νέες παρουσίες, και έστησαν ένα όμορφο καλοκαιρινό πανηγύρι.

 

Στην πίστα κάρτ λοιπόν του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, στην παιδική κατηγορία, στην KidGP1, ο Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ, IMR) αν και δυσκολεύτηκε στις δοκιμές, κατάφερε να πάρει μια νίκη αλλά και μια πειστική δεύτερη θέση και έτσι επικράτησε του Νίκου Πιρπιλίδη (ΑΣ Πήγασος, IMR) ο οποίος έκανε το λάθος και έπεσε στο α’ σκέλος τερματίζοντας 4ος, κερδίζοντας όμως στο β’ σκέλος. Ετσι ο Γεωργιάδης έχει μια βαθμολογική υπεροχή ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς αλλά ο Πιρπιλίδης, αν αποφύγει τα λάθη πρώτα, έχει «δικαίωμα στο όνειρο». Ακρως ικανοποιητική η παρθενική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Καπουντάλη (ΑΡΗΣ, IMR) ο οποίος είχε μια πανέμορφη μονομαχία με την ελάχιστα εμπειρότερη κορασίδα, την σαφέστατα βελτιωμένη Ιωάννα Κοράκη (ΑΡΗΣ, IMR). Για άλλη μια φορά έκλεψε καρδιές ο μόλις 6χρονος !! Περικλής Καλμπένης (ΑΡΗΣ, Blata) που δεν πτοήθηκε από την «άδικη» πτώση του στο α’ σκέλος.

Φασουλάκης Μαυρόπουλος
Φασουλάκης Μαυρόπουλος

 

Στην κατηγορία MiniGP1, ο διπλός νικητής του 1ου αγώνα, ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (ΑΡΗΣ, IMR) συνέχισε με την φόρα που είχε κατακτώντας 2 ακόμα νίκες, δυσκολότερα ίσως από ότι περίμενε αφού ο «αντίπαλός» του, ο Γιώργος Φασουλάκης (Ομάδα65, IMR), ειδικά στο β’ σκέλος τον πίεσε δεόντως. Μάλλον άκεφος ο πάντα δυναμικός Σπύρος Αντωνίου (ΦΙΑΜ, IMR) ο οποίος δεν απειλήθηκε από τον επανακάμψαντα νεανία, τον Παναγιώτη Κολλάρο (ΑΡΗΣ, Honda) ο οποίος με την σειρά του κράτησε πίσω του, τόσο τον βαρυφορτωμένο Κορίνθιο, τον Γιάννη Παλιογιάννη (ΜΟΛΠ, Kayo) όσο την έτερη εκπρόσωπο της Πελοποννήσου, την Τριπολιτσιώτισα Κωνσταντίνα Κοράκη (ΑΡΗΣ, IMR).

Καλμπένης
Καλμπένης

 

Στα «μεγάλα παιδιά», στο IMR Cup, ο επιστρέψαντας στην δράση, πολυνίκης και κυπελλούχος, Γιάννης Λογοθέτης (Ομάδα 65) έβαλε δις την υπογραφή του στις νίκες αφού ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιώργος Φράγκος (Ομάδα 65) πίεσε ιδιαίτερα για την νίκη μεν, όμως χωρίς όμως να ρισκάρει να χάσει τον έλεγχο της βαθμολογίας. Αψογη πρώτη εμφάνιση στο μοτοαγωνοπροσκήνιο για τον Χαλκιδαίο Χρήστο Καλατζή (ΑΣ Πήγασος) που πήρε 2 τριτιές μετά από κονταροχτύπημα με το «παλιό» Νίκο Ζαμπετάκη (Ομάδα 65).

 

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον μόνιμο θιασώτη του MiniGP Cup και της κατηγορίας Open PitBikes, τον Αντώνη Καλέμη (Ομάδα 65, IMR) ο οποίος πήρε 2 νίκες χωρίς να πιεστεί από τον «μηχανικά λαβωμένο» Νίκο Λιόλιο (Ομάδα 65, IMR).

Καλέμης
Καλέμης

 

Αποτελέσματα στο chronotech.gr, βαθμολογία στο minigp.gr

 

Ευχαριστούμε την ΛΕΜΜεγάρων για την συμπαράσταση και το AutoMoto Patras για τις όμορφες φωτό!


 

Ι. Κοράκη
Ι. Κοράκη
Απονομή ΟRBA
Απονομή ΟRBA
Απονομή KidGPa
Απονομή KidGPa
Απονομή IMR Cup-A
Απονομή IMR Cup-A
Απονομή MiniGPa
Απονομή MiniGPa

Επόμενο άρθρο »

Misano: Η ιστορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν στο Misano όταν…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα