• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi ψάχνει λύσεις
Μετά τα 11’’ διαφοράς από τον τρίτο Vinales σήμερα
Νέα 15/09/2019 - 22:10

Η Yamaha είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη πεντάδα του σημερινού Αγώνα στο Misano, όμως ήταν μια Honda αυτή που τελικά πήρε τη νίκη.

 

Κι ενώ ο Quartararo πάλεψε με τον Marquez για τη νίκη, με τον Vinales να τερματίζει στην 3η θέση, ο Valentino Rossi ήταν πολύ μακριά, 11’’ πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

«Στο τέλος ο Αγώνας πήγε όπως τον περιμέναμε, μιας και οι πρώτοι τρεις είχαν το κάτι παραπάνω από πλευράς ρυθμού», παραδεχόταν ο Rossi.

 

«Όλη τη χρονιά δυσκολευόμαστε με την πρόσφυση στον πίσω τροχό, ειδικά σε σύγκριση με τον Vinales αλλά και λίγο με τον Vinales».

 

«Μπορούν και επιταχύνουν καλύτερα από εμάς και ανοίγουν το γκάζι έχοντας πρόσφυση με αποτέλεσμα να έχουν καλύτερο έξοδο στις στροφές».

 

«Μετά το καλοκαίρι αλλάξαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και βελτιωθήκαμε σε σχέση με το πρώτο μισό. Αλλά δεν είναι αρκετό».

 

«Είμαι καλύτερος στα φρένα, στην είσοδο δεν είμαι τόσο κακός αλλά χάνω στην έξοδο, στην επιτάχυνση. Πρέπει να βρούμε λύσεις εκεί».

 

Πίσω από τον Vale, ένα δέκατο περίπου, τερμάτισε ο Franco Morbidelli.

 

Ρώτησαν τον Valentino αν το πρόβλημά του έγκειται στο ότι τόσο αυτός, όσο και ο Morbido, είναι πιο ψηλοί και βαρείς σε σχέση με τους άλλους δυο οδηγούς της Yamaha.

 

«Τόσο εγώ όσο κι ο Franco είχαμε πρόβλημα στην επιτάχυνση και ίσως φταίει αυτό, ίσως φταίει που είμαστε πιο ψηλοί… δεν ξέρω».


«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρούμε λύσεις για να γίνουμε πιο δυνατοί».

 

Ο ίδιος ο Morbidelli έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα ότι η δύναμη του Quartararo είναι η φοβερή του ταχύτητα μέσα στις στροφές.

 

«Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά είναι ταχύτατος και χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σήμερα κέρδισε ο Fabio!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα