• Search
  • Search
  • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας 2020, Qatar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha γιόρτασε την ιστορία των 50 χρόνων της στην Ελλάδα
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση
Νέα Αγοράς 17/09/2019 - 14:41

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


.

 

Η Yamaha γιόρτασε την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ κος. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος κος. Πάρης Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος, υποδέχθηκαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου εκπροσώπους της Διοίκησης της Yamaha από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημοσιογράφους, Επίσημους Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων, συνεργάτες και φίλους που ξεπέρασαν τα 500 άτομα, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Υamaha στην Ελλάδα.

.

 

Ο κος. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, απήυθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

.

 

Από τη Διοίκηση της Yamaha στο εξωτερικό συμμετείχαν οι κ.κ. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd. και ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe.

.

 

Ο παρουσιαστής κος. Γιάννης Στάνκογλου προλόγισε τα μέλη της Διοίκησης που μίλησαν για τις αξίες της Yamaha παγκοσμίως και πώς έχουν περάσει στο DNA της ελληνικής αντιπροσωπείας. Η βραδιά περιελάμβανε οπτικοακουστικό θέαμα και εκπλήξεις με στόχο να δημιουργήσει στους συμμετέχοντες τη συγκίνηση που αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία της Yamaha παγκοσμίως, το ΚΑNDO : συναισθήματα βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού.

 •  -  Η Έκθεση Φωτογραφιών υποδέχθηκε τους καλεσμένους. Mε την είσοδό τους στον ΦΑΡΟ οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία οπτική χρονομηχανή και να ανατρέξουν σε σημαντικές στιγμές της εταιρείας, μέσα από παλαιές διαφημίσεις και φωτογραφίες.
   

 •  -  Το Ιστορικό μουσείο εντυπωσίασε με την ιστορική αξία των εκθεμάτων. Αίσθηση στους νεότερους και συγκίνηση στους παλαιότερους προκάλεσε η έκθεση ιστορικών δικύκλων και marine προϊόντων. Παρουσιάστηκαν πάνω από 40 εμβληματικά μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία έστειλε στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση η Yamaha Motor Europe.
   

 •  -  Το Ντοκυμαντέρ συγκίνησε το κοινό και κορύφωσε την εμπειρία. Μνήμες ξύπνησε η ιστορική αναδρομή μ’ ένα ντοκυμαντέρ που κατάφερε να χωρέσει κομβικά σημεία της ιστορίας της Yamaha και στιγμιότυπα από 28 συνεντεύξεις σε 40 λεπτά γεμάτα συναίσθημα και πρωτοπορία. O Γιάννης Στάνκογλου συνέδεσε με ευρηματικό τρόπο τις διαφορετικές χρονικές περιόδους της ιστορίας της Yamaha.

 

.

Στα highlights της βραδιάς ξεχωριστές παρουσίες που συνέδεσαν ηχητικά παρελθόν, παρόν και μέλλον :

 • O κος. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd.
  O κος. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd.

   -  Η ανερχόμενη υψίφωνος κα. Μανταλένα Πυλαρινού ταξίδεψε το κοινό στο παρελθόν με εκλεκτό ρεπερτόριο, συνοδευόμενη στο Yamaha πιάνο από τον κο. Γιάννη Αερινιώτη.

 •  -  Oι Duo Violins ενθουσίασαν το κοινό με ηλεκτρικά βιολιά Yamaha.

 •  -  Ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος ανέβασε την αδρεναλίνη με τις επιλογές του στα decks.

Ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe παραδίδει την αναμνηστική πλακέτα της Yamaha Motor Europe για τα 50 χρόνια της ελληνικής αντιπροσωπείας στους κ.κ. Πάρη Κυριακόπουλο, Πρόεδρο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ,  και Σωτήρη Χατζίκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.
Ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe παραδίδει την αναμνηστική πλακέτα της Yamaha Motor Europe για τα 50 χρόνια της ελληνικής αντιπροσωπείας στους κ.κ. Πάρη Κυριακόπουλο, Πρόεδρο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, και Σωτήρη Χατζίκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.
Εμφανίζονται από αριστερά προς δεξιά οι κ.κ. - Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, - Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd. - Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ - Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα
Εμφανίζονται από αριστερά προς δεξιά οι κ.κ. - Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, - Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd. - Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ - Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα
Ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζεται με τον κο. Γιάννη Σώκιαλη, Διευθυντή του Κλάδου Yamaha
Ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζεται με τον κο. Γιάννη Σώκιαλη, Διευθυντή του Κλάδου Yamaha

Επόμενο άρθρο »

Öhlins DH38 αγωνιστικό πιρούνι downhill

« Προηγούμενο άρθρο

Υπογραφή συνεργασίας Vespa και Sean Wotherspoon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ VINALES ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ YAMAHA;
 • 1. Ο VALENTINO ROSSI
 • 2. Ο FABIO QUARTARARO
 • 3. Ο FRANCO MORBIDELLI
 • 4. ΑΛΛΟΣ