• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Δεν ήταν εύκολη απόφαση
Ήμουν χαρούμενος στην Ducati!
Νέα 27/09/2019 - 11:00

Τη νέα σεζόν ο Alvaro Bautista θα είναι οδηγός της Honda στα SBK-Motul, οδηγώντας την καινούργια Superbike του HRC.

 

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, παραδέχτηκε ότι μόνο εύκολη δεν ήταν η απόφαση να φύγει από τους κόκκινους, με τους οποίους είχε δεθεί.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πραγματικά πιστεύω στο project που μου παρουσίασαν. Θα γυρίσουν στα SBK ως εργοστασιακή ομάδα κι αυτό μου δίνει κίνητρο».

 

«Είναι σημαντικό εργοστάσιο και θέλουν να κερδίσουν τον Τίτλο και είμαι χαρούμενος που είμαι ο οδηγός που θα προσπαθήσει να το κάνει πραγματικότητα».

 

«Σίγουρα η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να εξελίξω τη μοτοσυκλέτα ώστε να παλεύουμε για νίκες».

 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω, καθώς είμαι χαρούμενος με την οικογένεια της Ducati. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με μια καινούργια μοτοσυκλέτα και κερδίσαμε πολλούς Αγώνες».

 

«Όμως το HRC μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο… ξεκινάμε το project από το μηδέν και ένοιωσα ότι θα είμαι ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτού».

 

Τον ρώτησαν και για τους στόχους του με την Honda:

 

«Δύσκολο να πω… θέλω να πάμε καλά στα χειμερινά τεστ και να ξεκινήσουμε – γιατί όχι – ακόμα και με νίκες στο Πρωτάθλημα. Αλλά θα πρέπει να δούμε πρώτα πως είναι τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Με 2 βάθρα έκλεισε η χρονιά για τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη

« Προηγούμενο άρθρο

KTM: Ο Zarco μπορεί να γίνει δοκιμαστής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα