• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ1
1ος ο Van der Mark, έπεσαν Rea-Bautista
Νέα 27/09/2019 - 13:54

Η δυνατή βροχή που έπεφτε στο Magny-Cours από το πρωί γέμισε με νερό την Γαλλική πίστα κι έτσι είχαμε γρήγορα-γρήγορα τις πτώσεις των Rea-Bautista στα πρώτα λεφτά.

 

Από τη στιγμή, όμως, που η βροχή σταμάτησε, οι συνθήκες πρόσφυσης βελτιώνονταν συνεχώς και στο τέλος, ο Michael Van der Mark κατάφερε να κάνει χρόνο το 1:51.

 

Κανείς άλλος δεν έσπασε το 1:52, με τον Leon Haslam να βάζει την Kawasaki του πίσω από την Yamaha, με διαφορά στα 0,223’’.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Marco Melandri (Yamaha), μπροστά από την Kawasaki του Leandro Mercado, με τον Loris Baz (Yamaha) να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

 

Ο Alessandro Delbianco, ο οποίος είχε δείξει τη δύναμή του στο βρεγμένο στο Donington Park, έκανε τον 6ο χρόνο για την Althea BMW.

 

Πιο πίσω συναντούμε τους Jonathan Rea και Alex Lowes, με τις δυο Ducati των Michael Ruben Rinaldi και  Eugene Laverty να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Επέστρεψε μετά από 4 μήνες στη δράση ο Leon Camier, που είχε χτυπήσει άσχημα στον ώμο στην Imola πέρυσι τον Μάιο, και σήμερα το πρωί έκανε τον 11ο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Εκατομμύρια ευρώ για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Με 2 βάθρα έκλεισε η χρονιά για τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα