• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Νίκη και Τίτλος για Rea!
Κέρδισε τον 5ο συνεχόμενο Τίτλο του!
Νέα 29/09/2019 - 19:20

Τη νίκη πήρε στον δεύτερο Αγώνα του Magny-Cours σήμερα ο Jonathan Rea και μαζί με αυτή τον Τίτλο για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν!

 

Ο μόνος τρόπος για να έπαιρνε τον Τίτλο από σήμερα ο Rea, ήταν αυτός να κέρδιζε και ο Bautista να μην έπαιρνε βαθμούς.

 

Κι η μοίρα ήταν με το μέρος του Ιρλανδού! Μόλις στο δεύτερο γύρο, ο Toprak Razgatlioglu, φρέσκος από την πρώτη του νίκη χτες, βούτηξε στην 13.

 

Έχασε όμως τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ακριβώς μπροστά από τον Alvaro Bautista, ο οποίος δεν προλάβαινε να αντιδράσει.

 

Ο Ισπανός προσπάθησε να ξαναμπεί στην πίστα, αλλά η Ducati του ήταν αρκετά χτυπημένη κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

Με τους δυο από τους πιο δυνατούς του αντιπάλους ήδη από την αρχή του Αγώνα εκτός, ο Rea θα φανταζόταν κανείς ότι θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη.

 

Ωστόσο στα 2/3 του Αγώνα ο Ιρλανδός χρειάστηκε να δώσει μάχες απέναντι στον Michael Van der Mark.

 

Στα τελευταία στάδια του Αγώνα όμως, ο Rea έκανε τη διαφορά για να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει τον Τίτλο για 5η συνεχόμενη σεζόν.

 

Ο Van der Mark συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, ενώ ο ομόσταυλός του, ο Alex Lowes πήρε την 3η, τερματίζοντας άνετα μπροστά από τον 4ο Chaz Davies.

 

Δυνατός μέσα στην πατρίδα του, ο Loris Baz πήρε την 5η θέση με την Yamaha του, μπροστά από τον Marco Melandri που επίσης αγωνίζεται με Yamaha.

 

Ο Leon Haslam κέρδισε τη μάχη για την 7η θέση απέναντι στον Tom Sykes, ενώ ο Leon Camier έβαλε την Honda του στην 9η θέση, με τον Jordi Torres να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Ο 5άστερος Jonathan Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα