• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Jerez και Βαρκελώνη
Αυτά ήταν τα σημεία-κλειδιά του φετινού θριάμβου!
Νέα 10/10/2019 - 15:52

Δυο ήταν τα Grand Prix-σταθμοί στη φετινή πορεία του Marc Marquez προς τον 8ο Τίτλο του σε 12 χρόνια παρουσίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Το πρώτο ήταν στην Jerez, εκεί όπου ο Ισπανός πήρε τη νίκη και κατάφερε να πέρασε και πάλι μπροστά στη βαθμολογία, αμέσως μετά την πτώση του στο Τέξας.

 

Η πρωτοπορία του, όμως, εδραιώθηκε στο επόμενο GP επί Ισπανικού εδάφους, σ’ αυτό της Βαρκελώνης, όπου ο Marc εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Lorenzo, που έριξε μαζί του τους Dovi, Rossi και Vinales.

 

«Πρώτα-πρώτα στην Jerez, μετά την πτώση στο Τέξας. Εκεί κερδίσαμε με τον ίδιο τρόπο που θα κερδίζαμε και στις Η.Π.Α.»

 

«Οι βαθμοί είναι 25, αλλά δείχνεις στους αντιπάλους σου ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι η ίδια, ότι η νοοτροπία και η θέλησή σου είναι ίδια».

 

«Μετά ήταν στη Βαρκελώνη που κερδίσαμε όταν οι αντίπαλοί μας δεν πήραν βαθμούς. Κρίμα, βέβαια, γιατί δεν ήταν από λάθος τους, αλλά αυτά ήταν τα σημεία κλειδιά».

 

Ο Marquez συνέχισε να έχει την ίδια «πολιτική» με αυτή του HRC, που δεν μιλά για λάθος της μοτοσυκλέτας, αλλά για λάθος του οδηγού στην πτώση του στο Τέξας.

 

«Από υπερβολική αυτοπεποίθηση ήρθε η πτώση… τότε είναι που κάνεις το λάθος, όταν δεν το περιμένεις κι έπεσα όταν είχα προβάδισμα 4’’»

 

«Γι’ αυτό πάντα πρέπει να είσαι απολύτως συγκεντρωμένος και να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ήταν μια καλή χρονιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε τη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Το MotoGP πάει… Βραζιλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Honda και Marquez σε προχωρημένες συζητήσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα