• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: ΕΔ1
Η Yamaha χαμογελά αλλά και αγωνιά!
Νέα 25/10/2019 - 04:25

Η ομάδα της Yamaha είδε σήμερα το πρωί, ώρα Αυστραλίας, τον Maverick Vinales να παίρνει την πρώτη θέση στις ΕΔ1, αλλά και τον Fabio Quartararo ενδεχομένως να τραυματίζεται.

 

Ο Γάλλος πήρε την 7η θέση αλλά δεν απέφυγε μια πτώση από την οποία πρέπει να χτύπησε στον αριστερό του αστράγαλο.

 

Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο για την κατάσταση της υγείας του νεαρού αναβάτη που πήρε τον Τίτλο του Rookie της χρονιάς στο Motegi και παλεύει για τον Τίτλο του καλύτερου Ανεξάρτητου οδηγού για φέτος.

 

Ο Fabio αμέσως μετά την πτώση του μεταφέρθηκε στο Ιατρικό κέντρο, χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση από πλευράς ομάδας.

Κι ενώ η Yamaha αγωνιά για την κατάσταση του Γάλλου, την ίδια ώρα χαμογελούσε με το καλό ξεκίνημα του Vinales στην πίστα που έπαιρνε τη μοναδική περσινή νίκη των μπλε.

 

Ο Ισπανός ήταν 0,147’’ μπροστά από τον ντόπιο, τον Jack Miller, ενώ ο Marc Marquez ακολουθεί με αποτέλεσμα να έχουμε 3 διαφορετικούς κατασκευαστές στην κορυφή.

 

Τον 4ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Valentino Rossi, ο οποίος φτάνει τα 400 GP στην καριέρα του στην Αυστραλία, με τον Petrux να κλείνει την πεντάδα.

 

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία των KTM, με τον Pol Espargaro στην 8η θέση και τον Miguel Oliveira μόλις 88χιλ πίσω του!

Την πρώτη του παρουσία με τη μοτοσυκλέτα της Honda έκανε και ο Johann Zarco, ο οποίος από αυτό το Γύρο και μέχρι το τέλος της σεζόν παίρνει τη θέση του Nakagami.

 

Ο Γάλλος έκλεψε την παράσταση, καθώς αν εξαιρεθεί ο Marquez, ήταν αυτός η καλύτερη Honda μπροστά από τον Cal Crutchlow και τον μόλις 18ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: ΕΔ1-2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα