• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Απαγορεύεται η χαλάρωση!
Όταν είσαι στο Phillip Island
Νέα 25/10/2019 - 18:41

Με έναν καλό χρόνο στο τέλος, o Andrea Dovizioso ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μιας και για το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2 δούλεψε στο ρυθμό του.

 

«Στο τέλος έκανα τον καλό μου χρόνο. Έβαλα καινούργια ελαστικά, αλλά ήθελα να είμαι στη δεκάδα μιας και αύριο θα βρέχει», είπε ο Ιταλός.

 

«Η κατάσταση είναι περίεργη και η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα αλλάζει σε κάθε session και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες».

 

«Για την ώρα οι Marquez και Vinales έχουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους άλλους. Εγώ είμαι κοντά στους καλύτερους και όλα είναι ανοιχτά για αύριο».

 

Πως είδε την πίστα;

 

«Δεν έχει πρόσφυση και είναι δύσκολο να σταματήσεις τη μοτοσυκλέτα. Σε μια τέτοια πίστα απαγορεύεται η χαλάρωση

 

Δυο ελαστικά έχει ξεχωρίσει για τον Αγώνα:

 

«Το μεσαίο είναι το χειρότερο. Οι άλλοι είδαν και το σκληρό, εγώ έβαλα το μαλακό μόνο και δεν ξέρω τη διαφορά. Το σκληρό φαίνεται να είναι η επιλογή για τον Αγώνα, χωρίς να αποκλείεται το μαλακό».

 

Τέλος μίλησε και για το 20λεπτο μετά το τέλος των ΕΔ2 σήμερα, όταν οι οδηγοί αξιολόγησαν τα ελαστικά του 2020 της Michelin.

 

«Δεν δείχνουν άσχημα. Έχουν πρόσφυση, ειδικά στις εισόδους κι αυτό βοηθά τη μοτοσυκλέτα μας, σε αντίθεση με τα φετινά με τα οποία όταν φρενάρεις δυνατά πάντα κάνεις λάθος».

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Θα δοκιμάσω στις ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα