• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Με ρίσκο… ναι!
Θα μπορούσαν να γίνουν οι κατατακτήριες
Νέα 26/10/2019 - 19:31

Ο Marc Marquez ήταν από τους λίγους οδηγούς που έλεγαν σήμερα ότι οι κατατακτήριες στο Phillip Island θα μπορούσαν να διεξαχθούν κανονικά.

 

«Μας ζήτησαν να ψηφίσουμε και εγώ, μαζί με 4-5 ακόμα είπαμε να συνεχίσουμε. Ξεκαθαρίζω όμως: δεν μας είπαν αν θέλαμε, αλλά αν ήταν εφικτό να συνεχίσουμε».

 

Ο Dovi από την πλευρά του πέρασε στην επίθεση ενάντια σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ του να γίνουν οι κατατακτήριες, λέγοντας ότι κοιτούσαν το συμφέρον τους.

 

«Ποιο συμφέρον μου;» απαντά ο Marc. «Ακόμα κι αν ακυρωνόντουσαν, με το χρόνο μου στις ΕΔ2 θα ξεκινούσα 6ος. Οι πιο πίσω θα είχαν πρόβλημα να ανακάμψουν. Όχι εγώ».

 

Και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει τη θέση του:

 

«Δυο ήταν τα τινά: το αν ήταν εφικτό να συνεχίσουμε και το πόσα ρίσκα θα έπρεπε να πάρουμε για να γίνει αυτό».

 

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, αλλά και σίγουρα τα ρίσκα θα ήταν μεγάλα. Άλλωστε οι συνθήκες δεν ήταν τόσο διαφορετικές απ’ ότι στις ΕΔ3».

 

«Δεν λέω ότι δεν ήταν επικίνδυνο, αλλά ότι ήταν εντός ορίων. Για μένα δεν υπάρχει θέμα να γίνουν αύριο οι κατατακτήριες».

 

Τέλος, είπε και λίγα λόγια για τον Zarco και το ντεμπούτο του με την Honda.

 

«Δεν ήταν άσχημος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι εδώ είναι μια ιδιαίτερη πίστα και δεν πρέπει να κρίνουμε από εδώ. Θα πρέπει να περιμένουμε την Μαλαισία».

 

«Θεωρώ όμως ότι είναι μια σημαντική ευκαιρία που του δίνεται, διότι μπορεί να αποδείξει ότι του αξίζει να έχει θέση στην κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αύριο οι Κατατακτήριες!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Καταστροφικό και επικίνδυνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα