• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ελπίζω να ήταν μια άσχημη στιγμή
Η εμφάνιση στο Phillip Island
Νέα 28/10/2019 - 14:20

Ο στόχος των 30’’ από τον πρώτο σε κάποιο GP έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολος για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος ούτε και στην Αυστραλία ήταν ανταγωνιστικός.

 

Τι έγινε; «Αυτό που περίμενα ερχόμενος εδώ… δυσκολευόμουν παντού. Δεν υπήρχε ένα σημείο στην πίστα που να ήμουν γρήγορος».

 

Η διαφορά του από τον ομόσταυλό του, τον Marquez, ήταν τεράστια: ένα λεπτό και 6 δευτερόλεπτα!

 

«Ξέρω… έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα κι εκείνος κέρδισε. Με εξέπληξε γιατί πίστευα ότι ο Vinales θα κέρδιζε. Παρά το ότι δεν βοηθάω, είμαστε 1β πίσω από την Ducati κι αυτό είναι εκπληκτικό».

 

Και συνέχισε λέγοντας για τον Αγώνα:

 

«Τα δυο τελευταία χρόνια εδώ δυσκολεύομαι με τα Michelin και τον αέρα. Δεν είχα πρόσφυση στο πίσω ελαστικό, στην αριστερή του πλευρά».

 

«Προσπάθησα να το διαχειριστώ, αλλά γλιστρούσα συνέχεια. Είναι δύσκολη πίστα για μένα. Ελπίζω να ήταν μια άσχημη στιγμή. Αυτό και μόνο…»

 

Μας αποκάλυψε και ότι πονούσε κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

 

«Με τον αέρα πίεζα περισσότερο στην επιτάχυνση και πονούσα στο λαιμό που είχα τραυματιστεί. Αλλά και πέρα από αυτό δεν ήμουν καλός».

 

Τέλος είπε και λίγα λόγια για τα 400 Grand Prix που έφτασε ο Valentino Rossi.

 

«Είναι πολλά. Η καριέρα του είναι απίστευτη, με νίκες και μάχες με πολλούς αντιπάλους. Σημαίνει πολλά για το MotoGP λόγω του ότι είναι δημοφιλής κι έχει χάρισμα».

 

«Αν το Πρωτάθλημά μας έχει τόσο απήχηση, αυτό οφείλεται και σε αυτόν. Και στα 40 του μπορεί και παλεύει απέναντι στους καλύτερους του κόσμου».


«Παλιά ήμασταν οι καλύτεροι και ήμασταν στην ίδια ομάδα. Ήταν καλές εποχές αυτές…!»

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Αν με συγκρίνω με τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν ωραίο που ήμουν πρώτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα