• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα ακόμη βάθρο για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο
To 16o για την Ducati φέτος
Νέα 04/11/2019 - 20:29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Στο βάθρο Ντοβιτσιόζο και Ducati στη Μαλαισία

  • Ένα ακόμη βάθρο για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση στο Grand Prix της Μαλαισίας

  • Έναν αγώνα πριν το τέλος της εφετινής σεζόν, συνολικά οι θέσεις στο βάθρο για τη Ducati ανήρθαν στις 16, το καλύτερο αποτέλεσμα σε μία σεζόν για τη μάρκα από το 2007, που είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια τόσο σε οδηγούς όσο και κατασκευαστές

  • Ο έτερος αναβάτης της Ducati, Ντανίλο Πετρούτσι, τερμάτισε στην 9η θέση

  • Η Ducati είναι δεύτερη στους κατασκευαστές, η Mission Winnow Ducati πρώτη στις ομάδες

Ένα ακόμη βάθρο για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, που τερμάτισε στην 3η θέση με τη Ducati του στο Grand Prix της Μαλαισίας, που χαρακτηρίστηκε από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στο Sepang International Circuit. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ducati ισοφαρίζει την επίδοση των 16 συνολικά θέσεων στο βάθρο σε μία σεζόν, που είχε πετύχει το 2007, όταν η ιταλική ομάδα είχε κερδίσει τόσο το πρωτάθλημα οδηγών, με τον Αυστραλό Κέισι Στόνερ όσο και των κατασκευαστών.

Αν και εκκίνησε από την 4η σειρά του grid, ο Ντόβι βρέθηκε στην 4η θέση με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, για να περάσει στην 3η τρεις γύρους αργότερα, την οποία και υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος, με στρατηγικά άψογη οδήγηση.

O Ντανίλο Πετρούτσι, δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, έχοντας εκκινήσει από την 3η σειρά του grid, τερμάτισε τελικά ένατος.

Στις τρεις πρώτες θέσεις στο Grand Prix της Μαλαισίας τερμάτισαν οι Βινιάλες, Μάρκεθ και Ντοβιτσιόζο.

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, η Ducati περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο, τελευταίο αγώνα της σεζόν. Η ιταλική μάρκα παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές, ένα βαθμό πάνω από τη Yamaha ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες. Όσον αφορά στους αναβάτες, το ενδιαφέρον για τη Ducati περιορίζεται στο αν ο Πετρούτσι θα καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα αναβατών. Ο Ιταλός με 176 έχει ένα προβάδισμα 4 βαθμών έναντι του Κουαρταραρό, που ακολουθεί.

Τελευταίος αγώνας της σεζόν το Grand Prix της Βαλένθια, το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Κάναμε τεράστιο βήμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Χοροπηδούσε η Ducati του Petrucci!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα