• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: 3 Yamaha μπροστά στις 14:00
Μπήκε ξανά στην πίστα ο Alex Marquez
Νέα 19/11/2019 - 15:31
 

Eίναι ήδη στα μισά το πρώτο επίσημο τεστ του 2020 που ουσιαστικά ξεκίνησε 11:00 τοπική ώρα και θα τελειώσει γύρω στις 16:00, αφού μετά η θερμοκρασία στην πίστα της Βαλένθια πέφτει τόσο πολύ που δεν έχει νόημα για να δοκιμάσουν κάτι οι ομάδες. 

Στο στρατόπεδο της Yamaha η δουλειά έχει ανάψει καθώς ο Rossi & o Vinalles δοκιμάζουν και ένα νέο πλαίσιο, ο Ιταλός δοκιμάζει και πάλι το αλουμινένιο ψαλίδι στη μία μοτοσυκλέτα του, ο Ισπανός μένει στη λύση του αλουμινίου για το ψαλίδι του και στις δύο μοτοσυκλέτες. Ανάλογα με τον Rossi οι Quartararo & Morbidelli δοκιμάζουν και τα δύο ψαλίδια. Ο Γάλλος δεν έχει πάρει ακόμη τις φετινές μοτοσυκλέτες των εργοστασιακών, κάτι που θα γίνει είτε αργότερα μέσα στην ημέρα, είτε αύριο. Έχει τον 2ο χρόνο 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Vinales και 51 χιλιοστά μπροστά από τον ομόσταυλό του Morbido που τα πάει εξαιρετικά. Οι Yamaha πάντως εξακολουθούν να πάσχουν σε τελική, με την καλύτερη στα 321.3, έναντι των 327.4 των Ducati και των 325.8 των Honda.

O David Munoz στην ομάδα της Yamaha
O David Munoz στην ομάδα της Yamaha

O David Munoz είναι το νέο πρόσωπο στο γκαράζ του Rossi και όλοι παρακολουθούν προσεκτικά τον τρόπο δουλειάς του.

O Marc Marquez είναι στην 4η θέση, ενώ ο αδελφός του Alex – που δοκιμάζει τη μοτοσυκλέτα του 2019 στο γκαράζ της LCR – επέστρεψε στην πίστα μετά την πρωινή πτώση του και έχει βελτιώσει κάπως το χρόνο του.

Από τους νεοφερμένος εντυπωσιακός ο Lecuona στην 16η θέση, ενώ από τους δοκιμαστές ο Pirro έχει την 17η θέση και ο Pedrosa την 19η.

Carbon ψαλίδι για τον Quartararo
Carbon ψαλίδι για τον Quartararo

 

Στο τεστ αυτό δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Peco Bagnaia, Takaaki Nakagami & Miguel Oliveira. Συμμετέχουν οι δοκιμαστές των ομάδων Stefan Bradl (Honda), Michele Pirro (Ducati), Dani Pedrosa (KTM), Mika Kallio (KTM), Bradley Smith (Aprilia) και βέβαια οι νεοφερμένοι στην κατηγορία Brand Binder & Iker Lecuona (KTM), μαζί με τον Alex Marquez (Honda).

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη πληροφόρηση,

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο:

 

Νέο πλαίσιο για τον Vinales
Νέο πλαίσιο για τον Vinales
Rins
Rins
Vale
Vale

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: ξεκίνησε η δράση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα