• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 13:00
Δυο Yamaha στις πρώτες θέσεις
Νέα 25/11/2019 - 13:21

Το τελευταίο τεστ για το 2019 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες στην πίστα της Jerez, με τους περισσότερους οδηγούς του 2020 να είναι στην πίστα.

 

Μετά το τέλος των δοκιμών αυτών, αύριο, οι αναβάτες θα ξαναμπούν στην πίστα τη νέα χρονιά πια, στις δοκιμές της Μαλαισίας τον Φεβρουάριο.

 

Όλοι οι Rookies της κατηγορίας είναι στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου του Alex Marquez που έχει πάρει τη θέση του Jorge Lorenzo στην Repsol Honda.

 

Στην πίστα δεν είναι ο Karel Abraham, τον οποίο «σταμάτησαν» από το MotoGP, με τον Eric Granado να έχει πάρει τη θέση του στην ομάδα της Avintia.

 

Η τελευταία δεν έχει ανακοινώσει τον Johann Zarco, κάτι το οποίο θα γίνει το επόμενο διάστημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

 

Υπάρχουν και ορισμένες απουσίες λόγω τραυματισμών, με τους Miguel Oliveira, Takaaki Nakagami και Pecco Bagnaia να αναρρώνουν.

 

Στους χρόνους, ο Maverick Vinales έχει κάνει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, αφήνοντας μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Fabio Quartararo.

 

Στην 3η θέση είναι η Suzuki του Joan Mir, με διαφορά στο ένα δέκατο από την Μ1 του Γάλλου, ενώ τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έχει ο Marc Marquez.

 

Η Ducati του Andrea Dovizioso κλείνει την πεντάδα των πρώτων, με την KTM να είναι στην 6η θέση χάρη στον Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Fernandez στη θέση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

O Βασίλης Παντελεάκης στην Premoto3 του CIV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα