• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 17:00
Δυο κόκκινες σημαίες, πάντα μπροστά ο Vinales
Νέα 25/11/2019 - 17:15

Το τελευταίο τεστ για το 2019 έχει ξεκινήσει από το πρωί σήμερα στην Jerez, με τους περισσότερους οδηγούς του 2020 να είναι στην πίστα.

 

Μετά το τέλος των δοκιμών αυτών, αύριο, οι αναβάτες θα ξαναμπούν στην πίστα τη νέα χρονιά πια, στις δοκιμές της Μαλαισίας τον Φεβρουάριο.

 

Όλοι οι Rookies της κατηγορίας είναι στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου του Alex Marquez που έχει πάρει τη θέση του Jorge Lorenzo στην Repsol Honda.

 

Στην πίστα δεν είναι ο Karel Abraham, τον οποίο «σταμάτησαν» από το MotoGP, με τον Eric Granado να έχει πάρει τη θέση του στην ομάδα της Avintia.

 

Η τελευταία δεν έχει ανακοινώσει τον Johann Zarco, κάτι το οποίο θα γίνει το επόμενο διάστημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

 

Υπάρχουν και ορισμένες απουσίες λόγω τραυματισμών, με τους Miguel Oliveira, Takaaki Nakagami και Pecco Bagnaia να αναρρώνουν.

 

Σε ό,τι αφορά στους χρόνους, δεν έχει αλλάξει τίποτα στις πρώτες θέσεις, με τον Maverick Vinales να κρατά με μεγάλη διαφορά την πρωτιά.

 

Οι αντίπαλοί του μείωσαν για ελάχιστα χιλιοστά της διαφορά τους από τον Ισπανό, με τον Quartararo να παραμένει στη 2η θέση και πίσω του ν’ ακολουθεί το δίδυμο της Suzuki.

 

Ο Morbido παραμένει στην 5η θέση, μπροστά από τον Marc Marquez που έχει επιστρέψει στην πίστα μετά την πτώση του νωρίτερα.

 

Εν τω μεταξύ είχαμε άλλους δυο οδηγούς που είχαν άσχημη πτώση στην πίστα, με αποτέλεσμα να είχαμε δυο κόκκινες σημαίες.

 

Ο ένας ήταν ο Iker Lecuona, ο οποίος κλέβει την παράσταση από τον Brad Binder και σκορπίζει χαμόγελα στο γκαράζ της Tech3, έχοντας καλύτερους χρόνους από τον Ν. Αφρικανό.

 

Ο Lecuona (στη φωτό η ΚΤΜ του) είναι καλά στην υγεία του, ενώ λίγα λεπτά πιο μετά έπεσε και ο Pol Espargaro με τη δική του KTM, με αποτέλεσμα να έχουμε άλλη μια σύντομη διακοπή.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test Ημ. 1: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα