• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θέλουμε κάτι παραπάνω!
Κάναμε ένα βήμα, αλλά…
Νέα 26/11/2019 - 09:44

Χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Jerez, ο Andrea Dovizioso δούλεψε κυρίως με το νέο πλαίσιο της Ducati, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Ωστόσο επισήμανε ότι οι κόκκινοι έχουν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους, αν θέλουν να καλύψουν τη διαφορά με τους αντιπάλους τους μέσα στις στροφές.

 

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δουλέψαμε και πάλι με το πλαίσιο και ήταν πολύ σημαντικό να γίνει αυτό εδώ, σ’ αυτή την πίστα».

 

«Η αίσθηση είναι καλή, αλλά υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Η βελτίωση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα θέλαμε, αλλά είναι λογικό μιας και το πλαίσιο αυτό είναι πολύ διαφορετικό».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να το μελετάμε, να το αναλύουμε και να κάνουμε κι άλλο βήμα στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος με τη βελτίωσή μας, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη».

 

«Το πιο σημαντικό σ’ αυτό το στάδιο είναι η κατανόηση και δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό. Σ’ αυτό πρέπει να ρίξουμε το βάρος».

 

«Θα θέλαμε λίγη περισσότερη βελτίωση μέσα στις στροφές, αλλά κάναμε το βήμα. Τώρα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως το κάναμε, για να προχωρήσουμε κι άλλο μπροστά».

 

«Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω… σήμερα δουλέψαμε με το πλαίσιο, αλλά αύριο θα εστιάσουμε σε άλλα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Το Skourtas Racing Center εκτός ΠΠΤ το 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Ημ. 1: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα