• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 13:00
Λίγες ψιχάλες βροχής, 1ος ο Marc Marquez
Νέα 26/11/2019 - 13:17

Το πράσινο φως για την έναρξη της δεύτερης και τελευταίας ημέρας στο τεστ της Jerez, δόθηκε σήμερα το πρωί στις 11:30 ώρα Ελλάδας.

 

Ο πρώτος αναβάτης που βγήκε στην πίστα – με θερμοκρασία ασφάλτου στους 16ο C – ήταν ο Tito Rabat και σταδιακά ακολούθησαν και άλλοι.

 

Ο φόβος της βροχής τις επόμενες ώρες, έστειλε γρήγορα τους αναβάτες στην πίστα για να εκμεταλλευτούν το χρόνο στο στεγνό.

 

Γρήγορα-γρήγορα ο Marc Marquez ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους, έχοντας και σήμερα τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του.

 

Οι δυο είναι του 2020 και η μια του 2019, με αποτέλεσμα ο Cal Crutchlow να μην έχει μοτοσυκλέτα του 2020 στη διάθεσή του.

 

Όλο το βάρος εξέλιξης πέφτει στον Ισπανό λοιπόν, ο οποίος στήνει μια μοτοσυκλέτα για τα μέτρα του.

 

Πίσω από την Honda του Marquez είναι το δίδυμο της Suzuki, με τον Mir μπροστά από τον Rins.

 

Λίγους γύρους έχει κάνει στην πίστα ο Maverick Vinales, που είχε την 1η θέση χτες, αλλά ανέβηκε γρήγορα στην 4η θέση, μπροστά από τον Fabio Quartararo.

 

Λίγα λεπτά πριν από τις 13:00 άρχιζε να βρέχει και αρκετοί οδηγοί επέστρεψαν στα pits, αλλά η βροχή δεν κράτησε παρά λίγα λεπτά.

 

Το τεστ συνεχίζεται, με τους Dovizioso-Morbido-Miller-P. Espargaro και Valentino Rossi να είναι στις δέκα πρώτες θέσεις.

 

Να σημειώσουμε ότι στην πίστα είναι και ο Dani Pedrosa, ο δοκιμαστής της ΚΤΜ, που χτες δεν έκανε κανένα γύρο λόγω γρίπης.

Επόμενο άρθρο »

Θέλει πιο πολύ δύναμη ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Παρόμοια αίσθηση με το νέο μοτέρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα