• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η METZELER με 4 νέα ελαστικά για το 2020
Νέα Αγοράς 03/12/2019 - 21:43

 

Τα SPORTEC™ M9 RR, ROADTEC™ 01 SE, RACETEC™ TD Slick και ROADTEC™ Scooter είναι τα νέα προϊόντα της εταρίας στις ανάλογες κατηγορίες.

Η ΜETZELER πάντα πρωτοπόρος στην έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη ανακοινώνει ότι το 2020 η γκάμα της διευρύνεται με 4 νέα μοντέλα. 

Το SPORTEC™ M9 RR είναι η συνέχεια του βραβευμένου SPORTEC™ M7 RR, που εξακολουθεί να είναι ένα ορόσημο στην κατηγορία των Supersport μοτοσυκλετών. 

Το ROADTEC™ 01 SE αποτελεί την εξέλιξη του ROADTEC™ 01, τώρα διαθέσιμο σε radial έκδοση για τους κατόχους γυμνών (naked), supersport και sport-touring μοτοσυκλετών που προσβλέπουν σε βελτιωμένο κράτημα και πιο σπορ επιδόσεις.

Τo RACETEC™ TD Slick είναι το νέο slick για όσους αγαπούν τα track-day και τους αγώνες club. Σε διαστάσεις 120/70 μπροστά και 180/55, 190/55, 200/55 πίσω, δίνει τη δυνατότητα για επιδόσεις με διάρκεια, ανάλογη των αγώνων Αντοχής!

Τέλος το ROADTEC™ Scooter, είναι σχεδιασμένο για αστικές μετακινήσεις, ταξίδια και sport-touring χρήση, τυπική για την οικογένεια των ROADTEC™.

Επόμενο άρθρο »

Γνήσια Αξεσουάρ ΥΑΜΑΗΑ

« Προηγούμενο άρθρο

IXS σε τιμές Black Friday μέχρι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα