• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sahara: Για να είμαι ειλικρινής
Περίμενα περισσότερα βάθρα φέτος!
Νέα 30/12/2019 - 11:46

Για τη χρονιά που φεύγει μίλησε ο Project Leader της Suzuki, Shinichi Sahara, αναφερόμενος παράλληλα και στους δυο αναβάτες του, τον Alex Rins και τον Joan Mir.

 

«Το 2019 ήταν πολύ καλό για εμάς. Πήραμε δυο νίκες με τον Rins και γίναμε μάρτυρες της γρήγορης προσαρμογής του Mir παρά τον τραυματισμό του».

 

«Για να είμαι όμως ειλικρινής, περίμενα περισσότερα βάθρα. Ακόμα και η θέση μας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε, λοιπόν, ακόμα πιο σκληρά. Η μοτοσυκλέτα μας είναι καλά ισορροπημένη, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο την απόδοσή της».

 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τον Alex Rins, είπε:

 

«Μ’ αρέσει η νοοτροπία του. Πάντα είναι έτοιμος για μάχη και πάντα την Κυριακή, στον Αγώνα, βελτιώνεται. Ακόμα κι όταν η θέση του στις κατατακτήριες δεν ήταν καλή».

 

«Γι’ αυτό και τον λέμε: Παιδί της Κυριακής! Πάντως το 2020  πρέπει να κάνει καλύτερες κατατακτήριες γιατί έτσι θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα».

 

«Βέβαια παίζει ρόλο και η μοτοσυκλέτα που θα του δώσουμε και γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά, ώστε να βελτιωθεί και ο ίδιος».

 

Τέλος, για τον Mir υπογράμμισε:

 

«Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει σύντομα ένας από τους κορυφαίους οδηγούς στην κατηγορία».

 

«Ο τραυματισμός του στο Brno τον επηρέασε και του στοίχισε φέτος. Παρ’ όλα αυτά ήταν κοντά στο βάθρο σε πολλούς Αγώνες».

 

«Τη νέα χρονιά δεν θα είναι rookie και θα έχει κι ένα χρόνο εμπειρίας κι αυτό θα του δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση».

Επόμενο άρθρο »

Rainey: Ο Alex Marquez;;

« Προηγούμενο άρθρο

Ago: Θέλει Τίτλο η Ducati;;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα