• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια Huayra για τον Jorge!
Η Pagani Huayra Roadster των 2.5εκ.
Νέα 07/01/2020 - 11:29

“Ήμουν πολύ καλό παιδί το 2019”, έγραψε στον Άγιο Βασίλη ο Jorge Lorenzo και εκείνος του έφερε μια Pagani Huayra Roadster για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Στην τελετή παράδοσης του σπάνιου αυτοκινήτου ο ίδιος ο Horacio Pagani, παρέδωσε το ειδικά διαμορφωμένο Roadster στον ιδιαίτερα χαρούμενο Ισπανό, με τη μουσική συνοδεία πιάνου!

Είναι ένα από τα μόλις 100 κομμάτια της συγκεκριμένης Pagani, που κοστίζει 2,280,000€ στην “απλή” έκδοση και σίγουρα φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια όταν πρόκειται για έκδοση με τις προδιαγραφές που θέλει ο κάθε “πελάτης”. H Mercedes-AMG προμηθεύει τον 6λιτρο κινητήρα που αποδίδει 730 ίππους και 1000nm ροπής!

Ο Lorenzo χρειάστηκε να περιμένει δύο χρόνια μέχρι να κατασκευαστεί αυτό το αυτοκίνμητο, που σημαίνει ότι το είχε παραγγείλει την εποχή που ήταν στην Ducati και είχε αγοράσει και μια Ferrari και μια Lamborghini. Το Hypercar Collector είναι έν ας από τους τίτλους στη σελίδα του στο twitter και αυτό το αυτοκίνητο το επιβεβαιώνει.

Του εύχομαστε καλές βόλτες, γύρω από τη λίμνη του Κόμο, μιας και ο ίδιος μένει τον περισσότερο καιρό στο σπίτι του στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Οδηγός εξέλιξης;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Τα highlights της 2ης Ειδικής του Dakar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα