• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πάω και στην Petronas!
Στα μισά της χρονιάς η απόφαση για το αν θα συνεχίσει
Νέα 07/01/2020 - 13:25

Το δίδυμο της Yamaha για το 2021 δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αρκετό «πονοκέφαλο» στους μπλε, μέχρι να πάρουν την οριστική τους απόφαση.

 

Κι αυτό επειδή αυτή τη στιγμή έχουν τρεις εκ των κορυφαίων οδηγών στη μεγάλη κατηγορία: τον Valentino Rossi, τον Maverick Vinales και τον Fabio Quartararo, που θα παλέψουν για τις δυο θέσεις της ομάδας.

 

Κάπως έτσι φτάνουμε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Valentino Rossi, ο οποίος για πρώτη φορά λέει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πάει και στην Petronas αν χρειαστεί!

 

«Δεν βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά αν τελικά πάω στην Petronas», φέρεται να είπε ο Ιταλός σούπερ σταρ σε συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport.

 

«Θα προτιμούσα να μείνω εδώ που είμαι, αλλά είμαστε τρεις οδηγοί για δυο θέσεις κι έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και την άλλη επιλογή».

 

«Άλλωστε για μένα η Petronas δεν είναι καθόλου άσχημη ομάδα. Ωστόσο ίσως φύγει τελικά ο Vinales ή ο Quartararo μπορεί να αποφασίσει ν’ αλλάξει μοτοσυκλέτα. Ποιος ξέρει;»

 

Τέλος, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Yamaha, το οποίο λήγει φέτος.

 

«Η Yamaha μου έχει πει ότι δεν νοιώθει σαν να είναι σε ομηρία και πιστεύει στην ανταγωνιστικότητά μου».

 

«Προσωπικά θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να καταλάβω και ν’ αποφασίσω περίπου στα μέσα της σεζόν. Θα μιλήσω με τον Lin και θα δούμε».

 

«Δυστυχώς σήμερα στο MotoGP τα πάντα αποφασίζονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην αρχή της χρονιάς».

 

«Πάντως είναι πολύ σημαντικό που με εμπιστεύεται η Yamaha και είναι μεγάλη μου τιμή. Επιπλέον είναι και πολυτέλεια για έναν αναβάτη το να αποφασίσει αυτός πότε θα σταματήσει».

 

«Συνήθως σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού!»

 

Τι θα ήθελε για το 2020; «Μια Yamaha 10χλμ/ώρα πιο γρήγορη στην ευθεία, όπως η Ducati ή η Honda. Αλλά ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο».

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2020 Ειδική 3: Προβλήματα με το GPS και αλλαγές κατάταξης

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Οδηγός εξέλιξης;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα