• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENTINO ROSSI: Οι πτώσεις!
Ιστορίες πόνου στην άσφαλτο
MOTOGP WORLD 08/01/2010 - 11:04

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μοιάζουν να είναι μια φυλή ομογενοποιημένη ανά την υφήλιο, που λένε και διδάσκουν όλοι τα ίδια. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τους δάσκαλους του Valentino, που όπως φαντάζεστε τον συμβούλευαν...τα αναμενόμενα:

 

"Δεν καταλαβαίνεις πως το μόνο που κάνεις είναι να χτυπάς με αυτές τις ηλίθιες μοτοσυκλέτες; Παράτα τα και συγκεντρώσου στη μελέτη αν θέλεις να προκόψεις." Ο μικρός όμως δεν ήθελε να προκόψει, όπως το εννοούσαν τουλάχιστον οι δάσκαλοί του. Άρα συνέχισε να τρέχει σε αγώνες και που και που...να πέφτει.

 

Ο ίδιος φαίνεται να μην ξεχνάει την πρώτη του βόλτα με την πρώτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα του, μέσα σε πίστα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Επρόκειτο για μια sport production Cagiva 125cc του ενιαίου Ιταλικού Πρωταθλήματος και ο13χρονος Valentino είχε μπροστά του την πίστα του Magiore, για να κάνει την παρθενική του βόλτα. Αφού πρώτα διέσχισε την pit lane και βγήκε στην πίστα, έφτασε στην πρώτη στροφή...για να πέσει!

 

Διαβάστε όλο το άρθρο στην μοναδική ετήσια επετειακή έκδοση "Valentino Rossi – Ο Θρύλος".

 

Επειδή πολλοί μας ρωτήσανε, μπορείτε να βρείτε αυτή την μοναδική έκδοση για τον δημοφιλέστερο και μεγαλύτερο αναβάτη αγώνων όλων των εποχών: τον Valentino Rossi, στο Public Συντάγματος www.public.gr, στο κατάστημα No-Limitswww.no-limits.gr στα περίπτερα αλλά και στα γραφεία του περιοδικού μας.

 

2ΔΕΛΤΑ

Μητροπόλεως 43

Μαρούσι

 

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 6125126

Rossi Crash 2
Rossi Crash 2
Rossi Crash 3
Rossi Crash 3

Επόμενο άρθρο »

VALENTINO ROSSI: Οι άνθρωποι

« Προηγούμενο άρθρο

VALENTINO ROSSI: ΟΠΑΔΟΙ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα