• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2020 Ειδική 5: Γρηγορότερος ο Price
Εκτός Dakar ο Sunderland μετά από πτώση!
Νέα 10/01/2020 - 10:04

Ο Toby Price έγινε ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει για δεύτερη φορά Ειδική φέτος, την ώρα που ο ομόσταυλός του, ο Sam Sunderland, έπεσε κι εγκατέλειψε!

 

Ο Price πέρασε γρήγορα μπροστά με την KTM του στην αρχή των 564χλμ και ήταν πρώτος σε όλα τα checkpoints.

 

Στο πρώτο μισό του έκανε τη ζωή δύσκολη ο Sunderland, που είχε χάσει την Ειδική της Τετάρτης μετά από ποινή που δέχτηκε επειδή ξεπέρασε τα όρια ταχύτητας.

 

Ωστόσο ο Πρωταθλητής του 2017 είχε μια άσχημη πτώση στη συνέχεια και τραυμάτισε τη μέση και τον αριστερό του ώμο, εγκαταλείποντας τελικά το Dakar!

 

Ο Price είχε μια διαφορά πάνω από δυο λεπτά από τον δεύτερο, αλλά τελικά τερμάτισε 1:12’’ μπροστά από τον Pablo Quintanilla της Husqvarna.

 

Ο ομόσταυλος του τελευταίου, ο Andrew Short, πήρε την 3η θέση μπροστά από τον Αμερικανό Ricky Brabec.

 

Ο Ricky κατάφερε χτες να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά του στη Γενική κατάταξη, μιας και οι δυο άλλοι οδηγοί της Honda αντιμετώπισαν δυσκολίες.

 

Τόσο ο Benavides όσο και ο Cornejo ήταν πολύ πίσω από τον Price (12 και 15 λεπτά αντίστοιχα) με αποτέλεσμα να χάσουν θέσεις και στη Γενική κατάταξη.

 

Εκεί ο Brabec έχει μια διαφορά πάνω από 9 λεπτά επί του Toby Price που είναι δεύτερος, με τους Kevin Benavides, Quintanilla και Cornejo να ακολουθούν.

 

Οι Matthias Walkner (ΚΤΜ) και Joan Barreda (Honda) δεν ήταν δυνατοί χτες με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 6η και 7η θέση με διαφορά πάνω από μισή ώρα από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Video Dakar 2020: Ειδική 5

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Οι μοτοσυκλέτες είναι η ζωή μου!

Χορηγοί