• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Good Design Award για τη Ducati Diavel 1260S
Για την εκπληκτική σχεδίασή της
Νέα Αγοράς 12/01/2020 - 11:26
Η σχεδίαση και η ξεχωριστή προσωπικότητα είναι (πάντα ήταν) σημαντικό κομμάτι της σχεδίασης κάθε νέας μοτοσυκλέτας της Ducati, η απόκτηση διεθνών βραβείων σχεδίασης αποδεικνύει τη βαρύτητα που δίνει η εταιρεία από το Borgo Panigale στη σχεδίαση.
 
Η Diavel 1260 S με το μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ της - που έχει ήδη κερδίσει το ευρωπαϊκού βραβείο σχεδίου Red Dot - τώρα κέρδισε και το βραβείο Good Design Award στις Ηνωμένες Πολιτείες,
 
Το βραβείο καλής σχεδίασης, το οποίο απονέμεται από το Chicago Athenaeum, το Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού και από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αρχιτεκτονικής Τέχνης και Αστικών Σπουδών, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα βραβεία, το οποίο αναγνωρίζει και πιστοποιεί την παγκόσμια αριστεία στον σχεδιασμό από το 1950.
 
Η μυώδης σχεδίαση της νέας Diavel 1260 συνδυάζει τις επιδόσεις και το μοναδικό στυλ με την εργονομία. Η δεύτερη γενιά της μοναδικής αυτής μοτοσυκλέτας παραμένει πιστή στο πνεύμα της αρχικής σχεδίασης με την προσθήκη νέων σύγχρονων στοιχείων. Για το 2020 η Diavel 1260 θα είναι διαθέσιμη σε δύο νέα χρώματα, το Dark Stealth και το νέο Ducati Red (κόκκινο με λευκά διακοσμητικά) για την έκδοση S.
Diavel 1260 - Dark Stealth
Diavel 1260 - Dark Stealth
Diavel 1260 S - Ducati Red
Diavel 1260 S - Ducati Red

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS AGV K3 SAKURA PEARL

« Προηγούμενο άρθρο

Μειωμένος στο 13% ο ΦΠΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα