• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2020: Πήρε την 10η Ειδική ο Barreda
Άσχημος ο καιρός, μειώθηκε η διαδρομή
Νέα 16/01/2020 - 09:44

Πολύ δυνατό αέρα αντιμετώπισαν οι οδηγοί του Rally Dakar τη χτεσινή ημέρα, με αποτέλεσμα η συνολική διαδρομή να μειωθεί από 534χλμ σε 345.

 

Ο Joan Barreda (φωτό) ήταν ο ταχύτερος όλων σε κάθε ένα checkpoint κι έτσι πήρε αυτός την Ειδική, για να γίνει ο 7ος διαφορετικός νικητής Ειδικής φέτος!

 

Επιπλέον είναι και ο τέταρτος διαφορετικός οδηγός Honda που παίρνει Ειδική το 2020, αν και είχε ανακηρυχθεί νικητής στην 7η Ειδική προτού τελικά η νίκη πάει στον Kevin Benavides.

 

Αλλά και η Honda έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση της Νίκης μετά και το τέλος της 10ης Ειδικής, με τον Ricky Brabec να είναι δεύτερος.

 

Έτσι ο Αμερικανός πρόσθεσε περίπου άλλα πέντε λεπτά στο προβάδισμά του στη Γενική κατάταξη, όντας σχεδόν 26 λεπτά μπροστά από τον Pablo Quintanilla.

 

Ο τελευταίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση χτες κι έχασε έδαφος, με τον Joan Barreda να είναι πλέον τρίτος στη Γενική, αφήνοντας πίσω του τον Toby Price.

 

Στη χτεσινή Ειδική η Honda έκανε το 1-2-3 καθώς πίσω από τους Barreda-Brabec βρέθηκε ο Kevin Benavides.

 

Μετά ακολουθούν δυο ΚΤΜ, με τον Toby Price μπροστά από τον Luciano Benavides.

 

Ο Price είναι η μοναδική ελπίδα της ΚΤΜ να συνεχίσει την δυνατή της παράδοση στο Dakar, που κρατά από το 2001, αλλά ο Αυστραλός είναι 28:33’’ πίσω από τον πρώτο και μένουν δυο μέρες για το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Video Dakar 2020: Ειδική 10

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάπληκτος ο Guintoli με Rins και Mir!

Χορηγοί