• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2020 Ειδική 11: Μείωσε τη διαφορά ο Quintanilla!
Σχεδόν στο μισό! Μεγάλο ενδιαφέρον πριν το τέλος!
Νέα 17/01/2020 - 10:09

Ο Pablo Quintanilla μείωσε σχεδόν στο μισό τη διαφορά του από τον Ricky Brabec, παίρνοντας την προτελευταία Ειδική του Dakar χτες.

 

Ο Quintanilla ξεκίνησε δυνατά στην αρχή και έκανε μια διαφορά ενός λεπτού στην αρχή, για να τον κυνηγήσει και να τον φτάσει στη συνέχεια ο Matthias Walkner.

 

Ο τελευταίος μάλιστα, στο 324ο χλμ (από τα 379) πέρασε για πολύ λίγο μπροστά, αλλά στη συνέχεια ο Χιλιανός αντεπιτέθηκε και κέρδισε στο τέλος για 9’’!

 

Έτσι κατάφερε να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τη διαφορά του από τον Brabec, ο οποίος έχασε πολύ χρόνο (12 λεπτά) και τελικά τερμάτισε 10ος.

 

Πίσω από αυτούς τους δυο βρίσκεται ο Toby Price που επέστρεψε στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, τερματίζοντας 5ος τη χτεσινή Ειδική.

 

Τέταρτος είναι ο Matthias Walkner, που κέρδισε δυο θέσεις στη Γενική Κατάταξη μετά την καλή του εμφάνιση χτες.

 

Την 5η θέση είχε ο Joan Barreda, αλλά δέχτηκε ποινή 15 λεπτών επειδή άλλαξε μοτέρ κι έτσι έπεσε στην 7η, με τον Jose Ignacio Cornejo να παίρνει τελική την 5η θέση.

 

Ο Luciano Benavides ακολουθεί, που ήταν πολύ καλός στη χτεσινή Ειδική τερματίζοντας στην 3η θέση.

 

Ο Franco Caimi είναι η καλύτερη Yamaha στη Γενική Κατάταξη έχοντας την 8η θέση, ενώ τη δεκάδα κλείνουν δυο Αμερικανοί: ο Skyler Howes και ο Andrew Short.

Επόμενο άρθρο »

Video Dakar 2020: Ειδική 11

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Η εποχή «Marquez» άλλαξε το MotoGP!

Χορηγοί