• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ορίστηκε ημερομηνία για τον Iannone
Πότε εξετάζεται η έφεση του Ιταλού
Νέα 21/01/2020 - 09:27

Ο Andrea Iannone βρέθηκε θετικός στη χρήση αναβολικών ουσιών όταν εξετάστηκε δείγμα του μετά το GP της Μαλαισίας πέρυσι.

 

Ο ίδιος τόνιζε ότι πρόκειται για λάθος, ωστόσο και το δεύτερο δείγμα του βρέθηκε θετικό, με τους δικηγόρους να αλλάζουν την υπερασπιστική τους πολιτική.

 

Έτσι, τώρα θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι – λόγω της πολύ μικρής ποσότητας της ουσίας που βρέθηκε στο αίμα του – την κατανάλωσε κατά λάθος.

 

Ο ίδιος και οι δικηγόροι του ετοιμάζουν το φάκελο υπεράσπισής τους και – όπως φαίνεται – έχουν διορία μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, η έφεση που άσκησε ο αναβάτης της Aprilia θα εξεταστεί στις 4 Φεβρουαρίου.

 

Θυμίζουμε ότι το επίσημο, πρώτο, τεστ του 2020 θα ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου στην Μαλαισία, κάτι που σημαίνει ότι ο Iannone θα το χάσει.

 

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του οδηγού ή της ομάδας του, για να ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

 

Το θέμα είναι ότι η τελική απόφαση για τον Iannone μπορεί να πάρει έως και 45 ημέρες για να ανακοινωθεί!

 

Και ανάλογα με το πόρισμα, ο Andrea μπορεί να δεχτεί έως και τη μέγιστη ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις, του αποκλεισμού του από τη δράση για 4 χρόνια!

 

Στην Μαλαισία αυτός που θα είναι στη θέση του Iannone θα είναι μάλλον ο Bradley Smith, ενώ φαίνεται ότι στην πίστα θα είναι και ο Lorenzo Savadori.

Επόμενο άρθρο »

H Honda στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Είμαι εδώ για την Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα