• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με Pirelli Diablo Supercorsa SP η νέα Panigale
Στην παρουσίαση στο Μπαχρέιν
Νέα Αγοράς 23/01/2020 - 13:49

Τα νέα Pirelli DIABLO™ SUPERCORSA SP είναι η απόλυτη έκφραση των σπορ ελαστικών με έγκριση για κυκλοφορία στον δρόμο.

 

Με αυτό τον τίτλο ξεκινάει το δελτίο τυπου της Pirelli για την παρουσίαση των νέων Diablo Supercorsa SP που θα φοράει η νέα 2020 Ducati Panigale.

 

Ας δούμε τι άλλο αναφέρει η Pirelli για το νέο Diablo που είναι η τρίτη γενιά του δημοφιλούς αντίγραφου των αγωνιστικών ελαστικών της Pirelli με προφίλ και δομή που είναι σχεδόν όμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται σε τους αγώνες όπως το  WorldSBK.


Το DIABLO ™ SUPERCORSA SP καθιερώθηκε σαν το κριτήριο αναφοράς στην κατηγορία replica αγωνιστικών και χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του επιλέχθηκε από τη Ducati ως αρχικός εξοπλισμός O.E.M. της έκδοσης 2020 της Panigale V4 και θα το δοκιμάσουν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου στην παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στο Μπαχρέιν.

Σαν τεχνικός συνεργάτης και αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών, η Pirelli συνεργάστηκε το 2018 με τη Ducati στην ανάπτυξη της νέας Panigale V4, που ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε το νέο Pirelli DIABLO ™ SUPERCORSA SP ως αρχικό εξοπλισμό σε διαστάσεις 120/70 ZR17 και 200/60 ZR17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.. Επίσης για το 2020, το DIABLO ™ SUPERCORSA SP έχει επιλέγει από την Ducati και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσυκλετών σαν αρχικός εξοπλισμός στις κορυφαίες εκδόσεις των supersport και γυμνών σπορ μοντέλων τους.

Το πρωτοποριακό προφίλ του νέου πίσω ελαστικού μεγιστοποιεί την επαφή στις μεγάλες γωνίες κλίσης χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία bicompound χρησιμοποιώντας την ίδια SC2 γόμα που χρησιμοποιείται για τα αγωνιστικά ελαστικά και προσφέρει το χαρακτηριστικό κράτημα των ελαστικών για αγώνες ενώ παράλληλα κρατάει την απαιτούμενη αντοχή και ευελιξία για την καθημερινή χρήση στο δρόμο. Το εμπρός ελαστικό έχει επίσης επωφεληθεί από την σημαντική εξέλιξη για να εξασφαλίσει πλήρη αρμονία συμπεριφοράς σε σχέση με το πίσω ελαστικό. Όλα τα χαρακτηριστικά οδήγησης που σχετίζονται με την συμπεριφορά και το κράτημα - από την ανατροφοδότηση (feedback) που μεταφέρει στον αναβάτη και τη στιβαρότητα, μέχρι το αίσθημα ασφάλειας και την ικανότητα πρόβλεψης του ορίου πρόσφυσης - έχουν βελτιστοποιηθεί χάρη στο νέο προφίλ του εμπρόσθιου ελαστικού έχει ένα ελαφρώς υψηλότερο προφίλ από την προηγούμενη έκδοση.

Ο σχεδιασμός πέλματος του DIABLO ™ SUPERCORSA SP διαθέτει τη χάραξη "flash" που βελτιστοποιεί την απόδοση στην πίστα, που ελαχιστοποιεί τη φθορά και έχει στενότερα αυλάκια για καλύτερη πλευρική στήριξη.

Γενικά, το DIABLO ™ SUPERCORSA SP είναι ένα ελαστικό που μετατρέπει την ελαστικότητα και την ευελιξία σε πλεονέκτημα: συγκεκριμένα, δεν απαιτεί περίπλοκη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές διαμορφώσεις και συνθήκες θερμοκρασίας που μπορει να υπάρχουν σε διαφορετικές πίστες.


 

Επόμενο άρθρο »

Ducati και Lenovo μαζί στην έκθεση CES 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκες για τις ομάδες της MOTUL στο DAKAR 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα