• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Θέλουμε και πάλι την υπεροχή!
Στο κομμάτι της τελικής ταχύτητας
Νέα 24/01/2020 - 15:19

Με την παρουσίαση της Ducati χτες το βράδυ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την νέα Desmosedici του 2020.

 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αλλαγές της μοτοσυκλέτας δεν είναι εμφανής με γυμνό μάτι.

 

Ο Gigi DallIgna μίλησε στους δημοσιογράφους και στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, αναφορικά με την GP20.

 

«Έχουμε πολλές καινοτομίες και αλλαγές στη μοτοσυκλέτα και αυτές επηρεάζουν όλους τους τομείς, από τον κινητήρα και το πλαίσιο ως και τα αεροδυναμικά».

 

Για τα τελευταία οι κανονισμοί «σφίγγουν» κι άλλο από φέτος, με τον Ιταλό να τονίζει: «Με τα τελευταία ναι… μας έχουν εγκλωβίσει κάπως, αλλά σίγουρα έχουμε βελτιωθεί κι εκεί».

 

«Πάντως στην πράξη θα το δούμε αυτό στην Sepang ή στα Qatar. Εξαρτάται από το πότε αποφασίσουμε να τα βάλουμε».

 

Ειδικότερα για τον κινητήρα, είπε:

 

«Στο θέμα του κινητήρα έχουμε βελτιωθεί σίγουρα, αλλά και η Honda έχει κάνει βήματα και θέλουμε να ξανακάνουμε τη διαφορά που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

 

Του ζήτησαν να τους πει, σε κλίμακα από το 1 έως το 10, πως θα βαθμολογούσε τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας;

 

«Ποτέ δεν έχεις την απόλυτη βελτίωση και πάντα αυτό είναι σχετικό. Πρέπει να βλέπεις και οι άλλοι σε τι επίπεδο είναι. Εσύ ξέρεις τι βελτίωσες και πόσο, αλλά δεν ξέρεις τι έχουν κάνει οι άλλοι».

 

Αναφέρθηκε και στον Marc Marquez, τον αναβάτη που επί τρία χρόνια στέκεται ανυπέρβλητο εμπόδιο προς ένα δεύτερο Τίτλο για τους κόκκινους.

 

«Από πλευράς οδήγησης είναι το σημείο αναφοράς και είναι πιθανό να έχει εφεύρει έναν καινούργιο τρόπο οδήγησης, διαφορετικό απ’ ότι είχαν συνηθίσει οι άλλοι».

 

«Όλοι προσπαθούν να τον αντιγράψουν και αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά παραμένει γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης του».

 

«Ο οδηγός πρέπει να βελτιωθεί αλλά κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά τώρα που η Honda έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Μου λείπει αυτοπεποίθηση

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Ημ. 2: Μπροστά ο Rea στο σχεδόν στεγνό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα