• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κλειδαριές ΧΕΝΑ
Σε Μοτοδίκτυο και Motodirect
Νέα Αγοράς 30/01/2020 - 19:42

Το Μοτοδίκτυο ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με την Αγγλική Xena.



 
ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. – XENA SECURITY SYSTEMS -  ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 
Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρίας για διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης στον αναβάτη, η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. ανακοινώνει την προσθήκη των συστημάτων ασφαλείας XENA στο χαρτοφυλάκιό της.
H XENA, κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας ξεκίνησε στα μέσα της 10ετίας του ’90 από μια ομάδα μηχανικών και φίλων της μοτοσυκλέτας με έδρα την Μεγάλη Βρετανία. Βασικός στόχος ο σχεδιασμός κλειδαριών δισκοφρένου υψίστης ασφαλείας για τη μοτοσυκλέτα και το scooter.  
Αποτέλεσμα: Καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για την ασφάλεια των δικύκλων, που συνδυάζουν κλειδαριά και συναγερμό σε ένα προϊόν.

Η XENA κατέχει πολλές πρωτιές στον σχεδιασμό κλειδαριών δισκοφρένου:
 
- 1η με συναγερμό 1η με συναγερμό και ενίσχυση από καρβίδιο για επιπλέον αντοχή του υλικού

- 1η από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι

- 1η με αποσπώμενη ηλεκτρονική μονάδα 1η με πλήρη πιστοποίηση SRA (Sécurité et Réparation Automobiles)

- 1η με αισθητήρα σταθερής κατάστασης και ανίχνευσης δίσκου

- 1η με διπλό κλείδωμα

- 1η με αφαιρούμενο αφαλό

- 1η με συναγερμό, διπλού κλειδώματος

- 1η με αντάπτορα για σύνδεση με αλυσίδα NEO:

- 1η με δυνατότητα ελέγχου με Bluetooth®   

 

 ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ
Οι κλειδαριές δισκοφρένου διαθέτουν συναγερμό 120db και ανιχνευτή κίνησης που τον ενεργοποιούν.

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
 Τώρα ο ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας ή scooter μπορεί να ελέγξει τον συναγερμό του δισκοφρένου του κατευθείαν από το κινητό του, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή.
 
ΣΕΙΡΕΣ:


- XX ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ & SCOOTERS Μέγιστη προστασία - Έλεγχος από το κινητό. - Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 304. - Κατασκευή μονομπλόκ. - Πύρος διπλού κλειδώματος. - Πύρος ενισχυμένος με Καρβίδιο για επιπλέον αντοχή. - Πλήρης πιστοποίηση SRA. - Συμβατή με αντάπτορα αλυσίδας (κλειδαριές για μοτοσυκλέτα).

 

.

- XZZ ΣΕΙΡΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ SCOOTERS - Έλεγχος από το κινητό. - Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 304. - Κατασκευή μονομπλόκ. - Πύρος λειτουργίας push down. - Πύρος από ενισχυμένο ατσάλι. - Συμβατή με αντάπτορα αλυσίδας (κλειδαριές για μοτοσυκλέτα).

- X SERIES  X2 Κλειδαριά δισκοφρένου για μοτοσυκλέτες - Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 304. - Κατασκευή μονομπλόκ. - Πύρος ενισχυμένος με Καρβίδιο για επιπλέον αντοχή. - Πλήρης πιστοποίηση SRA.  X1 Κλειδαριά δισκοφρένου για scooters - Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 304. - Κατασκευή μονομπλόκ. - Πύρος λειτουργίας push down. - Πύρος από ενισχυμένο ατσάλι. - Ελαφριά, φορητή, ισχυρή.

- XGA ΒΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ [ΑΓΚΥΡΑ] Εξαιρετικά δυνατή! Αντοχή σε έως και 3 τόνους ελκτική δύναμη. - Εύκολη εγκατάσταση: Με μία βίδα. - Διπλώνει επίπεδα: Δεν εμποδίζει. - Δυνατότητα περιστροφής 360ο. - Συμβατή με όλες τις κλειδαριές XENA, αντάπτορες δισκοφρένου, αλυσίδες, καλώδια και αξεσουάρ. - Κατάλληλη για ασφάλιση μοτοσυκλετών, scooters, jet skis, σκάφη, τροχόσπιτα κ.λπ..

 

- XC ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ - Κρίκοι 10 και 14χιλιοστών. - Διαθέσιμα μήκη: 110 εκ., 150 εκ. και 200 εκ.

- XZA ΣΕΙΡΑ Αντικλεπτικό κιτ Η συσκευασία περιλαμβάνει: - 150 εκ. καλώδιο - ΧΧΖ6 ή XZZ6L κλειδαριά δισκοφρένου. - Αντάπτορας από ανοξείδωτο ατσάλι.
Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα σε επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε., στα καταστήματα λιανικής της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ και στο www.motodirect.gr.

Μοτοδίκτυο Α.Ε.
Έδρα Θέση Κύριλλος ΤΚ 193 00 Ασπρόπυργος Τηλέφωνο 210 6293500 Website www.motodiktio.gr www.motodirect.gr Email eshop@motodiktio.gr
 Υποκατάστημα Αγίας Παρασκευής Λεωφ. Μεσογείων 397 ΤΚ 153 43 Αγία Παρασκευή Τηλέφωνο  210 6003241
 Υποκατάστημα Νέου Κόσμου Καλλιρρόης 51-53 ΤΚ 117 45 Νέος Κόσμος Τηλέφωνο  210 9249670
 Υποκατάστημα Καλλιθέας Θησέως 324 & Ισμήνης ΤΚ 176 74 Καλλιθέα Τηλέφωνο  210 9426136

 



 
Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. αποτελεί τον βραχίονα λιανικής πώλησης της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. από το 2002. Δραστηριοποιείται στην πώληση όλων των προϊόντων της YAMAHA MOTOR CO. (δικύκλων και προϊόντων θαλάσσης, ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ), μιας ευρείας γκάμας από συμπληρωματικά προϊόντα και εξοπλισμό αναβάτη αλλά και την παροχή υπηρεσιών επισκευής και εξυπηρέτησης.
Ο στόχος της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης στην αγορά της λιανικής, η συνεχής προσαρμογή ώστε να καλύπτονται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο οι ανάγκες των πελατών μας αλλά και η καθιέρωσή ως πρότυπα καταστήματα – υπόδειγμα για το δίκτυο συνεργατών.

Με τρία καταστήματα που διατρέχουν ένα νοητό άξονα από την Καλλιθέα έως την Αγία Παρασκευή, μέλημά μας είναι να καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, με κάθε κατάστημα να προσδίδει τη δική του αξία/ταυτότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους λάτρεις των 2 τροχών και της θάλασσας.

Το 2015 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ επέκτεινε την επιχειρηματική της δραστηριότητα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Tο motodirect.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταφέρει το πάθος μας για την μοτοσυκλέτα πέρα από τα στενά όρια ενός «φυσικού» χώρου. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με εξοπλισμό αναβάτη, αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας καθώς επίσης προϊόντα θαλάσσιων δραστηριοτήτων και casual ένδυση. Βασική μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και απόλυτη εξασφάλιση σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από αυτό. Κορυφαία και επώνυμα brands στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου σε όλη την επικράτεια αλλά και την Κύπρο.

Από το 2019 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ επεκτείνεται στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων για τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα. Κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού ένδυσης: ALPINESTARS, RICHA, κρανών: SHARK, CMS, ενδοεπικοινωνίας: CARDO, ελαστικών: CONTINENTAL και πλέον των αντικλεπτικών συστημάτων XENA.

Έτσι η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κανάλι εξυπηρέτησης για τον μοτοσυκλετιστή καλύπτοντας όλα τα πεδία στον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati στους "Top Employer Italy 2020"

« Προηγούμενο άρθρο

Grand Finals 2020 Rotax MAX Challenge στο Μπαχρέϊν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα