• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Παναγιώτης Κουζής με την Bigballsmx Suzuki για το 2020!
Νέα Αγοράς 05/02/2020 - 18:57

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα Bigballsmx Suzuki βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον 16 φορές Έλληνα πρωταθλητή του Motocross Παναγιώτη Κουζή για το 2020.

Το πλάνο μας είναι να τρέξουμε όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα, μερικούς αγώνες του Σουηδικού πρωταθλήματος καθώς και κάποιους αγώνες του MXGP.

Από το 2011 που γνωρίζουμε τον Παναγιώτη ήταν πάντα μέλος της οικογένειας και της ομάδας μας αλλά αυτή τη χρονιά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φορέσει τα χρώματα μας και θα αγωνιστεί επισήμως με το κίτρινο Bigballsmx Suzuki RMZ 450. Ανυπομονούμε για μια χρονιά γεμάτη έντονες μάχες, πολύ γέλιο και επιτυχίες!

 

Ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε:

"Μετά από 8 χρόνια άψογης συνεργασίας με την εταιρεία Σαρακάκη (Honda) αποφάσισα να κάνω τη μεγάλη αλλαγή και να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που ήθελα και σχεδίαζα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την Bigballsmx Suzuki γνωρίζοντας και από το παρελθόν με συμμετοχές μου σε αγώνες του εξωτερικού την εξαιρετική ποιότητα της μοτοσυκλέτας Suzuki. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με γέλιο και υγιή ανταγωνισμό "

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Jannis Dimtsas δήλωσε: "Έχω το προνόμιο να γνωρίζω τον Πάνο τα τελευταία 10 χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα τον έχω στην ομάδα για το 2020. Ανυπομονώ για ωραίους και καθαρούς αγώνες!"

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να υποστηρίξετε τον αναβάτη μας επικοινωνήστε με τον Janni στο παρακάτω email: jd@bigballsmx.com

Καλώς ήρθες στην ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Riders Art and Craft - Καθαρισμός, επισκευή και τροποποίηση εξοπλισμού αναβάτη

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα Honda CRF1100L Africa Twin τώρα στη Moto Petsas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα