• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco και Rabat παρουσίασαν την Avintia 2020
Η ομάδα γιορτάζει την 20η της επέτειο
Νέα 17/02/2020 - 13:29

Οι αναβάτες της Avintia, ο Johann Zarco και ο Tito Rabat, έκαναν τα αποκαλυπτήρια των νέων χρωμάτων της ομάδας για το 2020.

 

Η παρουσίαση έγινε λίγες ημέρες μετά το τεστ στην Sepang της Μαλαισίας, στην Ανδόρρα και συγκεκριμένα στο Hard Rock Cafe.

 

Ο Zarco, αφού έφυγε οικειοθελώς από την ΚΤΜ, συμφώνησε να είναι στην ομάδα της Avintia για το 2020, με την προοπτική να διεκδικήσει εργοστασιακή θέση την επόμενη χρονιά.

 

Ο Γάλλος πήρε τη θέση του Karel Abraham και μέσω των αποτελεσμάτων στις πίστες, θα προσπαθήσει να είναι αυτός ο ένας από τους δυο αναβάτες της εργοστασιακής Ducati για το 2021.

 

Για το 2020 ο Zarco θα έχει στη διάθεσή του μια μοτοσυκλέτα του 2019, με επιπλέον στήριξη από την Ducati, όπως του έχει υποσχεθεί ο Gigi DallIgna.

 

Την ίδια μοτοσυκλέτα θα έχει και ο ομόσταυλός του στην Avintia, ο Tito Rabat.

 

Στο πρόσφατο τεστ της Μαλαισίας, ο Γάλλος ήταν μόλις 6 δέκατα μακριά από την κορυφή και κοντά σε χρόνους με την Ducati του Dovi και την Yamaha του Vinales.

 

Από την άλλη, ο Tito Rabat ήταν σχεδόν 6 δέκατα πιο αργός από τον Zarco. Οι δυο τους θα επιστρέψουν στη δράση στις 22 του μήνα, με το τεστ του MotoGP στο Qatar.

 

Ο Rabat είναι ο μοναδικός από τους αναβάτες του MotoGP, το συμβόλαιο του οποίου δεν έληγε φέτος.

 

 

Επόμενο άρθρο »

27χρ σήμερα ο Marc Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Η Kawasaki ήθελε να κάνει έκτακτη συμμετοχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα